Hvordan legge til farge til trepanel Uten Maleri

March 13

Hvordan legge til farge til trepanel Uten Maleri


Ofte brukt i boliger, trepanel gir en naturlig, rustikk utseende uoppnåelig med maling, puss eller tapetsere. Varianter av trepanel er tilgjengelig for å skape et utseende som passer den generelle innredningen av rommet ditt, fra furu og sypress tre til sedertre. Hvert treslag kommer i sin egen naturlige utvalg av farger. Du kan forsterke disse fargene med bruk av tre flekker. Mens male treverket har en tendens til å skjule noen av de naturlige utseendet på tre, dulling utseendet på tre korn, ved hjelp av flekker på panel gjør at du kan legge til farge og samtidig opprettholde den naturlige utseendet på tre.

Bruksanvisning

1 Rengjør trepanel grundig med en løsning bestående av en del blekemiddel til 4 deler vann. Bruk en fuktig klut til å vaske skitt og rusk fra panel. Ikke suge tre med løsningen, da dette kan føre til fordreining skade. Skyll tre paneler med rent vann, og tørk deretter panel med et håndkle, klappet sammen paneloverflaten for å fjerne fuktighet.

2 Sand overflaten av panel glatt med en elektrisk slipemaskin utstyrt med 220-sandpapir. Bruke en liten sirkulær bevegelse på overflaten av panelene til de er glatte å ta på. Tørk av platene fra topp til bunn med en tack klut for å fjerne eventuelle rester igjen fra slipeprosessen.

3 Bygg opp et lag med beis på panelene ved hjelp av en børste. Påfør strøk med en serie av tynne lag, og bygge opp pelsen lag for lag til flekken er jevnt brukt. Pensle på flekken etter korn av de tre, med en konstant bevegelse under søknadsprosessen for å hindre at flekken fra å kjøre eller pooling på panelets overflate. Tørk av overflødig flekken med en ren klut. Vent den tid som er angitt i flekken produsentens instruksjoner for flekken tørke før du fortsetter. Når tørket, enten påfør et lag for å skape en dypere flekken farge, eller forsegle flekken.

4 Påfør et lag med tre fugemasse til farget paneler for å beskytte panel mot elementene og for å gjøre rengjøringen enklere. Bygg opp tetningsmasse frakk som du gjorde flekken, i tynne lag. La fugemasse tørke over natten.

Hint

  • Bruk vernehansker for å hindre flekker på hender under påføring.
  • Sørg for å lufte rommet godt under flekken program for å hindre puste i røyk.
  • Oljebaserte flekker gi dypere farger, men gul med alderen. Oljebaserte flekker har også en sterk lukt under påføring. Vannbasert flekker er mer gjennomsiktig og krever ofte flere strøk for å fullføre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com