Hvordan lage et tredelt Terra-Cotta Planter

March 12

Hvordan lage et tredelt Terra-Cotta Planter


Økende potteplanter i en multi-lagdelt planter legger høyde og visuell interesse til skjermen. Ordningen skaper en miniatyr hage hvor du kan plante en rekke planter i et lite område. På den måten kan du sette pris på skjønnheten av enkelte anlegg samt måten de bidrar til den generelle utformingen av hagen din. Du kan lage en enkel tre-lags terra-cotta planter ved hjelp av egne potter nestet inni hverandre og holdes på plass av vekten av potten, jord og planter i potter stablet oppå.

Bruksanvisning

1 Velg et sted for å vise dine lagdelt planter. Hvis du bestemmer deg for å vise planter på et bord eller en plante stativ, må bordet eller stativ være solid nok til å støtte potteplanter. Konstruer din planter på eller i nærheten av stedet der du vil vise det, fordi det vil være tungt og vanskelig å bevege seg når den er ferdig.

2 Plasser pottene i en bøtte. Fyll bøtte med vann, og suge pottene i noen minutter til å absorbere vann. Fjern potter, og kast vannet. Hell potting jord i bøtten, og legger nok vann til å fukte jorda. Rør med hendene eller en hage spade. Jorda bør være jevnt og grundig fuktet, men ikke gjørmete. Fukte jord og potter bidrar til å holde nylig transplanterte planter fra dehydrerende.

3 Plasser drenerings skål på sin støtte. Plasser den største potten på skål, og hell ca en tomme av grus i potten. Fyll kjelen med fuktet potting jord til 1/2 NCH fra felgen. Plasser den andre potten på jord i midten av den første potten. Ved hjelp av to hender, trykk ned på andre potten for å komprimere jorda under den. Pass på at den andre potten er godt plassert og nivå.

4 Hell grus, deretter potting jord i den andre potten. Trykk for å avgjøre det på plass, og deretter gjenta å legge til en tredje pott.

Hint

  • Ved valg av potter, bør diameteren til den største potten være 4 inches større enn den neste lavere-potten, og så videre. Dette gir rom for planting.
  • Velg planter som har lignende belysning og vanning behov.
  • Som med alle planter i porøse beholdere, trenger din vertikal hage hyppig vanning for å holde plantene tørker ut.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com