Hvordan Grow Tropical Ti planter

May 19

Hvordan Grow Tropical Ti planter


Den ti anlegg, også kjent som ti og Hawaiian god-lykke-anlegget, er teknisk klassifisert som Cordyline termin. Det er ca 20 arter av Cordyline. Cordyline termin er de mest populære arter i slekten for innendørs potteplanter. Det er stort sett forbundet med Hawaii og South Pacific Islands, men det er faktisk opprinnelig fra Øst-Asia. Noen valg av ti anlegg er også mye brukt som kutt blomsterhandler greener. Ti planter er blant de mest fargerike planter med bladverk. Small-leaved utvalg av ti planter er ferdig som små og mellomstore potter for personmarkedet steder og for bruk i kombinasjon planters. Større flergrens planter i 6 til 14-tommers potter er produsert for storskala interiør planting prosjekter. De oppreist plantene kommer i mange glødende fargene rødt og grønt og sies å være relativt lett å vokse. De er også en fin måte å utforme en innendørs eller utendørs tropiske look.Its best kjent egenskap er dens store, fargerike blader, som vokser fra stammen tips i en sirkulær, stjernelignende mønster.

Bruksanvisning

Hvordan Grow Tropical Ti planter

1 Ti plante frø er vanligvis tilgjengelig fra seedsmen fra sensommeren gjennom tidlig vinter. Seed fra noen få valg av ti vil spire heller sant å skrive og selges av seedsmen tilsvarende. Seed er sådd i bakken senger, hevet senger eller i magasinene på benker. De er dekket med omtrent 1/4-tommers av torv eller torv lite blanding som holdes fuktig til spiring og utvikling, når spirene er store nok til å være lett transplantert til små potter, vanligvis omtrent 2 til 4 inches høy.

2 Plantene nyte vanlig vann og varme temperaturer.

3 Grow dem i skyggen, spesielt i varmere klima.

4 Beskytt mot lav fuktighet eller tørr vind.

5 Sørg for god drenering.

6 Vann moderat og fôrer normalt.

7. Stengler kan skjæres nesten enhver tid og borekaks kan settes inn i bakken for å starte en ny plante.

8 Moren anlegget vil avslaget med nye stengler og nye blader hvis kuttet. Denne type beskjæring er nødvendig over tid, som stammer kan vokse altfor høy (opp til 8 til 10 fot) for landskapet effekt opprinnelig ment.

9 Dette anlegget er tolerante for de fleste grunnforhold, men fungerer ikke godt nær salt-spray forhold.

Hint

  • Ti uttales som 'te' i enkelte områder, men i Florida, rimer navnet med "hei." Den korrekte versjonen er 'te'.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com