Hvordan få alle materialer for et hus

May 25

Hvordan få alle materialer for et hus


Et hus er en av de største investeringene man vil gjøre. Å bygge et hus fra grunnen kan spare deg for mye penger, spesielt hvis du sparer på materialkostnader. Det er mange steder å finne materialer til gratis, eller kjøpe dem billig. For den gjennomsnittlige 1700 sq. Ft. Hjem, er det hundrevis av materialer for å samle. Minst 302 pounds av negler er nødvendig for å bygge et hjem denne størrelsen.

Bruksanvisning

1 Kjøp tømmer fra tømmer overskudd yards, Oppussing butikker eller konstruksjon overskudd nettsteder. For en 1700 sq. Ft. Hjem, vil du trenge ca 9726 bord føtter av trelast. Noen ganger, konstruksjon overskudd sider selge ekstra trelast billig. For å finne en konstruksjon overskudd nettsted, ringe lokale byggefirmaer og spør om hver selger overskuddsmateriell.

2 Få sement for å lage skive fra Oppussing butikker. En 1700 sq. Ft. Hjem krever ca 55 kubikkmeter betong. Vane for Humanity Restore steder har ofte poser med sement for en rimelig pris.

3 Finn et hjem som blir revet for å gjenvinne isolasjonsmaterialer. Minst 2500 sq. Ft. Av isolasjon er nødvendig for å fullføre en 1700 sq. Ft. Hjem. Et hjem som snart skal rives er en stor kilde til også å ta tak skap, dører og inventar.

4 Kjøp ytre finish materialer fra Oppussing butikker. For en 1700 sq. Ft. Hjem trenger du ca 2528 ft. Av utvendig finish. Sjelden vil en enkelt gratis eller brukt kilde tilby nok materiale til å dekke hele utsiden av hjemmet ditt.

5 Kjøp gips boards, gips tape, gjørme og male ny hjemme forbedring boards. Du vil trenge rundt 6500 ft. Av gips og 55 liter maling til å fullføre et hus denne størrelsen. Leftmalingspann er ofte tilgjengelig på bygge overskudd yards; du trenger å male hvert rom en annen farge.

6 Finn minst 10 interiør, fire utvendig og en skyve glassdør brukte og nye dører på sparsommelighet butikker, bygging overskudd steder, og på nettet. En solid dør er ikke vanskelig for Refinish eller maling, så finne disse elementene gratis når det er mulig. Disse stedene har også en tendens til å ha skyvedører, franske dører og skap dører.

7 Kjøp taktekking og veggmaterialer fra Oppussing butikker eller en vane for Humanity Restore. Veggmaterialer omfatter maling og gips ark. For en 1700 sq. Ft. Hjem, trenger du ca 4650 fot. Sheating for tak, vegger og gulv, 250 kvm. Ft. Av kryssfiner for taket, og 2000 sq. Ft. Av asfalt helvetesild. Mange taktekking selskaper donere overflødig materiale til denne veldedighet.

8 Kjøp elektriske ledninger, stendere og bjelker nye fra Oppussing butikker, eller en Habitat for Humanity Restore. For samme størrelse huset, vil du kreve minst 750 ft. Ledninger. Noen ganger Restore steder få disse typer elementer donert fra elektriske selskaper, men ofte konstruksjon og elektriske bedrifter kan bruke disse elementene på et senere jobb, slik at de ikke blir ofte donert.

9 Finn vasker, toaletter, våtromsinnredning, avløp fittings, skap, speil, badekar, håndkle og toalettpapir holdere, stikkontakter og bryter dekker gratis på nettsteder som Freecycle eller Craigslist, eller selges brukt på nettet, på Habitat for Humanity Gjenoppretter eller bygging overskudd yards. Du trenger minst 100 VVS beslag for vannforsyningen i en 1700 sq. Ft. Hjem, to eller tre stikkontakt dekker for hvert rom, en lampe og ca 15 skap til kjøkkenet. Ofte byggefirmaer vil ikke bruke disse elementene fordi de er litt skadet eller ikke lenger på moten, så de vil heller selge den enn å lagre den.

10 Kjøp PVC-rør fra Oppussing, konstruksjon overskudd og Habitat for Humanity Gjenoppretter. Skjær PVC er ofte tilgjengelig på overskudd eller gjenoppretter. Disse restene kan være hadde til en fornuftig pris og kan være riktig størrelse for din byggeprosjekt. To hundre og åtti frem lineære fot er nødvendig for rørene i en tilsvarende størrelse hus; 170 ft. Av plastrør for avfall og avløp og 70 flere beslag vil også være nødvendig.

11 Gå til en vane for Humanity Restore sted eller en konstruksjon overskudd området for å finne igjen flis og mot toppen materialer. Mange byggefirmaer har esker med fliser leftover fra en jobb, slik at de er villige til å selge dem. Gjenoppretter vanligvis får disse rester fra byggefirmaer. Oppussing butikker vil også ha dette materialet.

12 Finn brukte apparater postet i annonser eller på auksjon nettsteder. For nye hvitevarer, gå direkte til en stor avdeling eller hjemme forbedring butikken.

13 Kjøp minst 12 vinduer for en 1700 sq. Ft. Huset hjemme forbedring butikkene. Siden vinduene skal være ensartet og må være dimensjonert i henhold til byggeplanen, vil det være vanskelig å finne disse gratis eller til et overskudd sted.

14 Kjøp en garasjeport som brukes på nettet eller fra en konstruksjon overskudd verftet. Garasjeporter kan refinished med et nytt strøk med maling for å se splitter nye. Mange byggefirmaer erstatte gamle garasjeporter. De vanligvis kaster bort eller resirkulere den gamle, men hvis du kontakter dem før de treffer søppelplass, kan de selge eller gi den til deg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com