Hvor å Feilfri en uferdig Hardwood Floor

May 24

Uferdige tregulv er en av de minst kostbare og mest vanlige alternativene folk velger når de installerer parkett. Mange velger å sand og deretter flekke eller forsegle treverket etter installasjon på stedet, selv om noen la gulvene uferdig. Hvis du har besluttet å forlate tregulv uferdig, må du sørge for at du rengjør dem riktig for å beskytte treverket.

Bruksanvisning

1 Finn et skjult hjørne for å teste eventuelle rengjøringsprodukter for å finne ut om noen av dem jobber for gulv. Hvis du vet navnet på gulvprodusent, sette en samtale som de kan ha anbefalinger for en bestemt gulv. Dette er spesielt viktig hvis gulvene har en garanti som du ikke ønsker å annullere en garanti ved feil rengjøring av gulv.

2 Bruk en støvsuger med harde gulv innstilling slik at beater bar ikke skade treverket, eller godt nok feie området. Støvsuging og feiing til å fjerne eventuelle overflaten smuss og støv, og er den beste måten å holde uferdige tregulv rene. En stor tørrmopp er også et flott verktøy for å vurdere siden du kan bruke den daglig uten at det krever en stor blokk av tid til å rengjøre gulvene.

3 Scrub gulvet ved hjelp av en børste med naturbust og en liten amout av TSP (Trisodium fosfat). Arbeid i små seksjoner, vask og tørk gulv med hvite bomullsfiller eller håndklær. Bruk ufargede eller hvite filler for å minske sjansen for eventuelle fargestoffer flekker gulv. Se etter TSP på maskinvare og maling butikker.

4 Fukt en hvit bomull fille eller klut med white spirit. Tørk fille langs korn av tre.

5 Sand gulvet for å rydde opp i dype flekker på en uferdig parkettdekke. Men hvis du kommer til å fullføre gulv til slutt, kan det være lurt å vente på sliping til du er også å bruke mål, slik at du kan unngå over-sliping gulvene.

Hint

  • Husk at du er rengjøring av rå ved, ikke et ferdig lag som med pre-ferdig tre eller beiset / forseglet parkett. Kommersielle produkter for tregulv er vanligvis for ferdige gulv og kan ødelegge uferdige tregulv. Oljebaserte produkter eller voks kan lage en fet oppbygging som kan hindre din evne til å flekke eller forsegle gulvene i fremtiden.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com