Hvordan få en garasjeport Åpne Selv Når Emergency Latch ikke vil fungere

April 2

Garasjeportåpnere har en nødsituasjon utgivelse som kobler døren tralle fra vognen i tilfelle strømbrudd. Dette gjør det mulig å betjene porten for hånd inntil strømmen er tilbake. Noen ganger, skjønt, akutt låsen kanskje ikke fungerer, spesielt hvis det aldri har vært brukt eller er full av skitt. Får en garasje døren åpen selv når nøds låsen ikke vil fungere krever fjerne armen som forbinder døren til åpner. Døren arm er faktisk to stykker som består av et buet stykke og en rett ett.

Bruksanvisning

1 Løsne de to boltene som fester den buede portarmen til den rette armen med en pipenøkkel. Den rette armen kobler fra åpneren vogn til kurven arm. Boltene bare kreve å løsne; ikke fjerne dem.

2 Fjern splinten eller ring feste pinnen som holder strak arm til åpneren vogn. Ringen fjerner mye som å ta en nøkkel off nøkkelknippet. Splinten krever retting endene med et par nebbtang og trekke den ut av festebolten.

3 Hold garasje døråpner arm i den ene hånden og trekk sikringen pinnen ut med den ledige hånden. Fjerne pinnen sikkert feste av døren arm til braketten på toppen av døren. Fjern armen helt ut og sette den på et trygt sted før du setter den på døren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com