Hvordan bli kvitt edderkopp midd

October 14

Hvordan bli kvitt edderkopp midd


Spider midd er små skadedyr som er vanskelig å se. De er knyttet til edderkopper, flått, pappa-longlegs og skorpioner, i henhold til Colorado State University Extension. Spider midd føre til skade på planter i verft og hager. Tegn på skade inkludere hull i bladene, misfarging, svidde blader, blader faller av og planter dø. Påslag av edderkopp midd kan oppdages ved å finne silkeaktig webbing. Å kvitte seg med edderkopp midd, kan du bruke en kombinasjon av vann og kjemikalier.

Bruksanvisning

1 Vann planter og holde dem riktig hydrert, spesielt i perioder med tørke. Spider midd foretrekker tørrhet til våte forhold. Ved å vanne plantene regelmessig, vil det hindre aktiviteten til disse skadedyr. Sørg også for å sprøyte plantene med en sterk strøm fra en hageslange for å løsne og drepe edderkopp midd.

2 Lag en hjemmelaget insektmiddel for å bli kvitt edderkopp midd. Bland 5 ss. av oppvaskmiddel i en liter vann. Hell dette i en kjemisk sprøyte og spray plantene til å utrydde edderkopp midd. Gjenta dette trinnet etter behov.

3 Bruk en butikk-kjøpte insektmiddel for å bli kvitt edderkopp midd i hagen din og hagen, hvis oppvaskmiddel ikke fungerte. Les og følg bruksanvisningen for produktet for å få de beste resultatene. Vanligvis må du gjenta søknaden for å være effektive. Se etter insektmidler som inneholder Acephate, hagebruk oljer eller svovel. Du kan finne insektmidler på hagesentrene.

Hint

  • Når du spray plantene dine med enten vann eller insektmidler, sørg for å bruke den til undersiden av bladene, også.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com