Whirlpool Estate selvrensende ovn Instruksjoner

October 20

De fleste ovner på markedet i dag har en selvrensende funksjon. The Kenmore Whirlpool Elite er intet unntak. Folk som aldri har eid en før har funnet at funksjonen gjør det mye enklere å vedlikeholde ovnen. Funksjonen er fint om du vet hvordan du bruker den. De Kenmore Whirlpool Elite selvrensende ovn instruksjoner tillate ovnen å bli renset uten sterke kjemikalier og fysisk arbeid som standardmodeller krever.

Forbered Oven

Fjern ovnen stativer og rengjør dem med såpe og vann i kjøkkenvasken. Pass også på at det ikke er noen løse aluminiumsfolie eller matrester i ovnen. Ved hjelp av en fuktig klut til å tørke ned døren kanten og innsiden av døren hulrom.

Fjern alt fra oppbevaringsskuffen på bunnen av området og fjerne noen elementer fra toppen av serien. Under selvrensende syklus, vil enheten bli ekstremt varm og elementer igjen på komfyren kan brenne eller smelte.

Sett til Self Clean

Klokken syklusen er justerbar mellom 2 ½ timer og 4 ½ timer. Hvis ovnen er bare litt skitten, stille inn timeren for den lave siden. En svært smusset ovn eller en som ikke har vært renset på en stund bør settes på lengre syklus.

Trykk på "Self-Clean" knappen på kontrollpanelet. Etter det, trykk på "Temperatur / Tid" -knappen, og juster tiden av "+" og "-" pil pads. Trykk Start." På dette punktet, vil ovnsdøren låses. Ikke åpne døren før etter selvrensende syklus er fullført. Displayet indikatorlamper De vil gi deg beskjed når den er fullført.

Under selvrensende syklus, er ovnstemperaturen varmere enn normale steketemperaturer. Du vil høre dukker lyden av metall. Dette er metall kontrahering og utvide under ekstrem varme. Du kan også lukte røyk som varmen brenne alle rusk og matrester i ovnen. For disse grunner, aldri forlate hjemmet mens ovnen er i selvrensende modus.

Etter Self Clean

Når selvrengjøringssyklusen er fullført, la avkjøle helt i noen timer. Når det er kaldt, ta en fuktig klut og tørk ned inne i ovnen, fjerne asken laget fra rengjøring. Plasser stativer tilbake i ovnen etter at du er ferdig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com