Slik installerer elektrisk gjerde isola

October 1

Elektrisk gjerde isolatorer er en viktig del av din elektrisk gjerde system - de lar deg feste gjerdet til innleggene dine uten jording ledninger ut. Velg elektrisk gjerde isolatorer basert på den type innlegg og tråd du bruker for gjerdet. Hvis du bruker stål T-innlegg med 12-1 / 2 måler glatt wire, bør enkel snap-on plastisolatorer nok. Imidlertid vil tre innlegg krever at du bruker en hammer for å feste spiker-på plast isolatorer. Polytape ledning krever isolatorer som har en åpning stor nok til å romme bredden på båndet. Uavhengig av hvilken type ledning du velger for elektrisk gjerde, terminalisolatorer (isolatorer på et hjørne) krever spesielle ledninger under installasjonen, slik at de kan bevege seg med gjerdet i begge retninger.

Bruksanvisning

1 Installer linje legg isolatorer. Bruk spraymaling for å markere steder på tre og stål linje innlegg der du vil finne isolatorene og wire. Wire høyder varierer avhengig av type dyr du har tenkt å inneholde, men en permanent, arts (sau og storfe) elektrisk gjerde krever syv eller åtte ledninger ved avstander på 5 til 10 inches, ifølge Gerald Fitch, forlengelse sau spesialist ved Oklahoma State Universitet.

2 Installer lednings legg isolatorer på stål T-innlegg. Hekte snap på baksiden av isolatoren rundt omkretsen av stangen i riktig høyde. Skyv låsen mot polen til den klikker på plass. Gjenta denne prosessen for alle isolatorene på hver stål T-post.

3 Installer lednings legg isolatorer på trestolper. Plasser plast isolator i riktig høyde på stolpen, sett inn en spiker inn i neglen hullet på toppen av isolatoren og hamre det helt inn i innlegget. (Nails vanligvis kommer med isolatorene.) Sett inn en spiker inn i neglen hullet på bunnen av isolator og hamre den i. Gjenta denne prosessen for hver isolator på hver trestolpe.

4 Installer terminalisolatorer på hjørnestolper og portstolper. Skjær en del av ledningen som er lang nok til å vikle 3-1 / 2 ganger rundt ditt første hjørnestolpe. Træ tråden gjennom hullet i midten av terminalen isolator deretter vikle den rundt hjørnet innlegget i ønsket høyde, slik at omtrent seks inches plass mellom terminalen isolator og post; når du installerer elektrisk gjerde, gir denne terminalen isolator å bevege seg litt med wire gjerdet i begge retninger, noe som reduserer presset på hjørnestolpene). Træ wire og pakk det rundt hjørnet innlegget to ganger, deretter vikle de to endene tilbake over ledningen for å sikre det. Gjenta denne prosessen for hver terminal isolator på hver hjørnestolpe.

5 Sjekk isolatorer for å sikre at de er alle installert på de riktige høyder før du installerer resten av elektrisk gjerde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com