Slik reparerer en Vinyl Surface

September 29

En vinyl gulv er både tiltalende for øyet, samt et slitesterkt materiale for å gå på. En oppskrapet seksjon av vinylbelegg, om resultatet av en splint fra bunnen av et bordben eller stol eller en villfaren hælen på skoen, kan repareres. Du trenger noen forsyninger fra en jernvarehandel, samt noen verktøy fra rundt huset. Hold små barn og kjæledyr borte fra området du reparere før arbeidet er ferdig for å unngå interferens med prosedyren.

Bruksanvisning

1 Mål 1 tomme fra øverst, nederst og venstre og høyre side av ripe på vinyl. Lag en prikk med en fett blyant på hver av disse målingene. Tape en firkant rundt ripe på vinyl med maskeringstape, ved hjelp av prikker å avgrense avstand på tapen fra bunnen av.

2 Plasser et barberblad mot den ene siden av scratch. Dra bladet over bunnen for å fjerne eventuelle ekstruderte biter av vinyl. Blåse av scratch med pusten.

3 Sand området med fin-sandpapir før scratch føles glatt å ta på. Blåse av scratch med pusten.

4 Tørk av området innenfor maskeringstape med vann-fuktet kanten av en myk klut for å fjerne løst støv og skitt. Tørk området med en tørr kant av myk klut.

5 Bland innholdet i vinyl filler kit i en glassbolle med en tre håndverket pinne, i henhold til instruksjonene, før filler har konsistensen av lim.

6. Påfør filler lim til kanten av en plast spatel eller sparkel. Plasser kanten av spatelen eller kniven mot den ene side av bunnen av. Trykk ned på kanten som du skyver den over bunnen av. Løft opp kanten av slikkepott eller kniv når du kommer til andre siden av scratch. Gjenta denne prosedyren til scratch er fylt med lim. Tørk overflødig lim fra rundt bunnen av, ved hjelp av vann-fuktet enden av en myk klut.

7 Hell et par dråper bonding løsning fra settet langs bunnen. La scratch forbli urørt i en halvtime før du fortsetter.

8 Bland innholdet i farging løsning gitt i vinyl filler kit i en glassbolle med en tre håndverket pinne. Matche fargen på løsningen på vinyl.

9. Mal bunnen, fra en side og beveger seg til den andre, ved hjelp av en jevn slag av en pensel som er blitt dyppet i fargeløsningen. Gjenta dette trinnet til du ikke lenger kan se ripe i overflaten av vinyl.

10 Sett en varmepistol til et strømuttak. Sett skiven på varmepistol til "Medium". Trykk på avtrekkeren av varmepistol. Direkte strøm av varm luft fra varmepistol på området innenfor maskeringstape, ved hjelp av back-og-tilbake bevegelser fra ca 5 inches unna. Fortsett å gjøre dette i fem minutter før du slipper avtrekkeren og plasser varmepistol til side. La området innenfor maskeringstapen lufttørke for en annen 20 minutter før du fortsetter.

11 Maling scratch, fra den ene siden til den andre, ved hjelp av en enda slag av en pensel som er dyppet i klar akryl finish. Gjenta denne prosedyren ytterligere to ganger.

12 Fjern maskeringstapen og la området forbli urørt i minst tre timer før slik at alle kan gå på den reparerte delen av vinyl.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com