Hvordan Bleach keramiske gulvfliser

September 16

Keramiske gulvfliser er holdbar og, i de fleste tilfeller er lett å rengjøre. Faktisk, keramiske fliser vanligvis trenger noe mer enn en fuktig mopp for å holde det ser ut som ny. Gulvfliser som er utsatt for søl og tung trafikk kan trenge litt mer TLC fra tid til annen, spesielt hvis den keramiske fliser og fugemasse er utette. Oksygen-basert blekemiddel er et produkt som er ansett som ikke-giftig og mindre etsende enn tradisjonelle klorin. Det kan trygt brukes på keramiske fliser og fugemasse for å rense vanskelige flekker og få ut det opprinnelige glansen av gulvet.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med varmt vann. Dypp en ren svamp i vann og tørke ned keramiske fliser med våt svamp. Fukt fugemasse ned med våt svamp hvis det også må rengjøres.

2 Strø oksygen blekemiddel produkt over de områdene som trenger å bli renset. La den sitte i fem til ti minutter, og deretter gni den inn i fliser og fugemasse med svampen.

3 Bruk en gammel tannbørste for å få inn mellom keramiske fliser og skrubbe fugemasse ren. Du må kanskje bruke en liten albue fett hvis fugemasse er svært skittent. Fortsett skrubbing med oksygen blekemiddel inntil mørtelen kommer ren.

4 Bruk en plastskurehånd å skrubbe tøffe flekker ut av keramiske fliser selv. Oksygenblekemiddel skal gjøre mesteparten av jobben for deg, men inngrodd skitt som ikke har vært renset på en stund kan kreve litt mer skrubbing.

5 Tøm skittent vann ut av bøtte og fyll den med rent vann. Bruk en annen ren svamp å skylle keramiske fliser og fjerne alt oksygen blekemiddel. Du må kanskje skylle gulvet et par ganger for å fjerne alt av blekemiddel og skitt. Bruk tørkepapir for å tørke gulvet, eller du kan rett og slett la det lufttørke.

Hint

  • Hvis keramiske gulv ikke er svært skittent og bare trenger en lysere, kan du bruke en svamp mopp å rengjøre gulvet. Bare våte gulvet med mopp, dryss oksygen blekemiddel på fliser og massere det inn med svamp mopp. Endre vann og rengjør mopp før skylling skitt og blekemiddel ut av keramiske fliser.
  • Ikke bruk skrubbebørster eller tunge slipemidler på keramiske fliser. Det er imidlertid greit å skrubbe fugemasse med disse elementene. Abrasives kan ripe opp overflaten av keramiske fliser, spesielt hvis det ikke er forseglet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com