Hvorfor vil ikke mitt Sundew Plant spise?

January 13

Hvorfor vil ikke mitt Sundew Plant spise?


Sundew planter (Drosera spp.) Er en stor familie av kjøttetende planter, hvorav mange er innfødt til USA. De er så oppkalt etter sin karakteristiske nektar, som ser ut som duggdråper glinsende i solen. Sundew planter felle og fordøye insekter å legge næringsstoffer til kostholdet, som de vokser i fattige, mineral-mangelfull, myrlendte jord. Selv om relativt lett å dyrke, kan de lider av et antall problemer som fører dem til å slutte å spise.

miljø~~POS=TRUNC

Insekter er det siste en sundew planten trenger. Langt viktigere er riktige mengder av lys, vann og fuktighet. Faktisk, holde ut på fôring plante insekter før det er åpenbart blomstrende. Din plante kan ikke være å spise fordi det er behov for sine kulturelle behov oppfylt. De fleste sundews er dyrket i obligasjoner med terrarier for å sikre høy luftfuktighet. Hold planting medium - Sphagnum mose anbefales, da det har mye vann - fuktig hele tiden. Spray den med destillert vann eller regnvann to ganger i uken, og plassere den der den vil få direkte morgen sollys med skygge på ettermiddagen.

Sykdommer

Sykdommer kan føre til en sundew å slutte å spise. De mest vanlige er soppsykdommer som råtner, eller ødelegge, røttene av planten eller på spindelen. Slike sykdommer er ofte et direkte resultat av overwatering. Symptomer på overwatering inkluderer stående vann og svært soggy, dryppende mose. Hvis dette skjer, drenere vannet og så bare tåke bladene av planten i stedet for å fukte overflaten av planting medium, i hvert fall inntil det tørker ut litt.

fysiske problemer

De "duggdråper" på tuppen av fabrikkens tentakler er ikke bare består av nektar. De er også sammensatt av fordøyelsesenzymer juice og slimete, som fanger insekter og lammer det. Hvis planten lider av feil vare, vil det ikke være i stand til å produsere den klebrige nektar som er så avgjørende for fangst og forbruker insekt. Kort sagt, det fysisk ikke kan spise. Det er derfor riktig kultur er så viktig. Faktisk kan planter som er svak på grunn av feil vare ikke engang mønstre opp energi til å fordøye insekter, som betyr at de råtne i anlegget, forårsaker enda flere problemer. Av denne grunn er det viktig ikke å "tvangsfore" din sundew. Ikke gi den insekter hvis den er i dårlig helse.

fôring

Din sundew anlegget er kanskje ikke å spise for en enkel grunn - det er ikke sulten. Sundew planter lage sin egen mat fra næringsstoffer som finnes i jorda. De supplere disse næringsstoffene med likene av insekter. Plantene gjør dette fordi de vanligvis vokser i dårlig jord. Hvis plantene får nok næringsstoffer, de trenger ikke å spise insekter. Selv når de spiser insekter, de gjør ikke det veldig ofte. Sundews trenger bare, på det meste, en bug hver uke, ifølge International kjøttetende plante Society. Faktisk kan de bli overveldet hvis du mate dem for mange insekter i løpet av kort tid. Anlegget kan også være fanger som en bug på egen hånd når du ikke er ute, og det rett og slett ikke trenger eller ønsker noe mer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com