Hvordan Paint en tilstøtende stue og spisestue

October 30

Hvordan Paint en tilstøtende stue og spisestue


En av de viktigste aspektene ved å male en tilstøtende stue og spisestue er å holde en følelse av flyt. For å gjøre det, kan du følge noen enkle tips for å sikre at hvert rom hører til i den generelle design. Maleri tilstøtende vegger med forskjellige farger kan gjøres ganske enkelt med noen malertape og litt tålmodighet.

Bruksanvisning

1 Velg en fargepalett for stue og spiserom. For å holde en konstant strøm, velge ulike nyanser av samme farge for de tilstøtende veggene i stue og spisestue. Velg en lysere tone for stuen og en mørkere tone for spisesalen eller vice versa. Du kan også velge en aksent farge å male en vegg i spisestuen eller stuen for å skape et samlingspunkt og gi farge til rommet. Husk å velge en farge som matcher innredningen din.

2 Test dine fargevalg ved å børste en maling prøve av hver farge på tilstøtende vegger. Husk at hvis du male over tidligere malte vegger, sørg for å bruke minst to strøk på hver vegg for å få prøven sanne farge. Når du har bestemt på fargene, kjøpe all maling du trenger.

3 Tape kantene av listverk, trim og baseboards. Dette er valgfritt, avhengig av hvor stødig hånden din er, og det samlede maleri ferdigheter, men taping disse stedene vil gi deg rene linjer og hindre maling fra ruining listverk. Man må fjerne tapen rundt listverk og trim meget langsomt, umiddelbart etter male annet belegg, for å hindre at malingen tørker inn i båndet.

4 Begynn å male første strøk med lysere av de to fargene. Bruk en pensel til å kutte i rundt trim og baseboards, og deretter bruke en berg å sette på den første hele strøk med maling.

5 La første strøk med maling tørke for anbefale tid og deretter legge til en andre strøk. Når du har fullført den andre strøk, la malingen tørke for en full 24 timer før du arbeider med mørkere farge.

6 Plasser en stripe av malertape fra taket til gulvet langs langt kanten av veggen. Det er viktig at den mørkere fargen ikke blø i den tilstøtende veggen (lysere farge).

7 Paint langs toppen av malertape med en børste med lysere farge av maling, uttoning kanten på veggen der du skal male med mørkere farge. Dette trinnet er viktig, slik at den mørkere fargen ikke blør under tape, og det vil feste teipen.

8 La malingen tørke i den anbefalte tid. Ikke begynne å male mørkere farge til lysere farge tørker på maler springen og fjær kanten.

9 Paint tilstøtende veggen med mørkere farge. Ikke bekymre deg om å få mørkere maling på malertape, som du allerede har forseglet den med lighter maling. Bruk to strøk med maling og la det tørke i en full 24 timer.

10 Fjern malertape fra topp til bunn svært sakte, holde en nær avstand fra veggen. Ikke trekk båndet unna raskt eller fra for langt unna, ellers risikerer du å trekke opp malingen.

Hint

  • Ikke jag hvert strøk med maling. Sørg for å gi den anbefalte tørketiden og la andre strøk herdes i 24 timer før du bruker malere 'tape.
  • Feather alle kanter når du bruker en børste. Dette vil redusere forekomsten av penselstrøk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com