Hvordan koble en enkel 120v elektrisk krets

December 7

Kanskje du ferdig en kjeller eller lagt et tillegg på huset ditt. Uansett hva det kan være, ikke frik ut. Kabling en enkel elektrisk krets er ikke rocket science. Ved slutten av denne artikkelen vil du vite hvordan du skal koble en grunnleggende 120 volt elektrisk krets. Du vil lære om stikkontakter (beholdere) brytere, bytter ben, hjemme går og feeder. Se, det høres spennende allerede!

Bruksanvisning

1 Å starte, du kommer til å trenge for å få strøm til den nye kretsen. Derfor skal du trenger for å kjøre en ledning (12-2 gauge for 120 volts kretser) fra bryter til et medlem av kretsen, helst den nærmeste stikkontakt eller koblingsboks. Denne ledningen kalles home run, fordi det er ledningen "kjører" fra "hjem" (strømbryterpanelet) for å mate din krets med elektrisk kraft. Bor hull gjennom bjelkene og / eller pigger du trenger for å komme fra strømbryterpanelet til stikkontakt eller koblingsboks. Bruk en hammer og stifter til å feste ledningen til studs eller bjelkene. Bruk stålkutter for kutting av ledningen i den ene enden.

2 Nå som du har home run og strøm til din krets, må du koble prikkene. Med andre ord, du trenger å mate strøm til resten av kretsen. Disse ledningene som forbinder krets sammen og gi strøm til en vare er kjent som "feeder". For eksempel, la oss si at din krets består av 5 plug-in uttak og 2 brytere. La oss også si at du kjørte hjem kjøre feed til en stikkontakt. Nå kan du enkelt koble prikkene, eller boksene. Kjør en feed fra stikkontakt med hjemmet kjøre til neste uttak, deretter til den neste, deretter til bryteren eller hva kan komme neste inntil alle de 7 boksene er forbundet med en feed. Hold går enkelt og greit ved å stoppe og tenke på hvordan du skal kjøre kretsen før du gjør noe. Se etter de nærmeste og enkleste feeds. Deretter bore hull gjennom stendere eller bjelkene som trengs for å kjøre disse ledningene der de må gå. Deretter kjøre ledninger, klippe dem når det trengs, plassere dem i bokser og stift dem til stendere og / eller bjelkelag å feste dem.

3 Nå har du makt til alle uttak og bytte bokser i hele kretsen. Neste må du kjøre ledninger til enhetene bryterne i kretsene kontroll (lys, vifter, byttet uttak). For å fullføre dette trinnet, kjøre ledninger fra brytere til de enheter de kontrollerer. Disse ledningene er kjent som "bytter ben." For eksempel, la oss si du har en bryter som styrer 2 lys. Kjør en ledning fra bryteren til nærmeste lyskasse først. Deretter kjører en annen ledning fra lyskasse som har bryteren beinet fra bryteren til andre lyskasse. Du har nå kjørt bytter ben for at bryteren. Husk å feste ledningene med kramper. Neste hopp til neste bytte, og neste, og neste, til de er alle løp. Nå har du din krets kablet!

4 Til slutt, dobbeltsjekke arbeidet ditt. Du ønsker ikke å gå glipp av en strøm eller en bryter ben og finne ut etter gips og maling og murpuss har blitt brukt som du gikk glipp av noe. Så ta ekstra tid på dette punktet og gå tilbake samme vei. Fysisk følge ledningene og sørge for at de er alle kommer der de er ment til.

Hint

  • Husk alltid å slå av strømmen i strømbryterpanelet før du utfører elektrisk arbeid.
  • Ikke slå stifter for hardt inn på ledningene. Dette kan føre til en kortslutning i kretsen.
  • Alltid holder seg til inspeksjon regler og forskrifter i ditt område. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med ditt fylke eller by elektriske inspektør.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com