De beste produktene for å drepe lopper i et hus

January 6

De beste produktene for å drepe lopper i et hus


Å ha en loppeangrep i hjemmet er en urovekkende opplevelse. Både dyr og mennesker kan lide av konstant, irriterende biter. Du må først behandle infested kjæledyr, samt andre kjæledyr i hjemmet. Deretter begynner den intensive rengjøring og skadedyrbekjempelse tiltak. For å gjøre oppgaven enklere, kjæledyr-eiere vil ha de beste og mest effektive forbindelser for å drepe lopper å få sine hjemmemiljøer tilbake til det normale så raskt som mulig.

om Lopper

Lopper er små, brune, vingeløse insekter, 1/8-tommers lang, som overlever ved fôring på blod av verten sin. De er flat funksjonsfriske, noe som gjør det enkelt for dem å klamre seg til pels og gjemme seg. De lå opptil 50 egg om dagen, som faller av dyret og inn i tepper og gulv sprekker i hjemmet. Disse eggene utvikler seg til en orm-lignende larve som kan skjule i bunnen av teppe fiber. Larva utvikle seg til puppe som er igjen inne i en kokong i 4 til 6 uker, før klekking inn i en annen generasjon av voksne. Selv etter innledende voksne blir drept, vil du fortsatt må forholde seg til larven som følge uker senere. Støvsuging gulv og tepper med noen dager er en av de beste måtene å eliminere egg og larver.

Natural Flea-Killer

For de med små barn eller følsomme individer i huset, kan det beste valget være produkter som kan drepe loppene uten giftige kjemikalier. Disse produktene omfatter kiselgur, som består av de fossile skjeletter av ørsmå marine skapninger. Dette materialet kommer i et fint pulver som er stenket på områder hvor loppene kan gjemme seg, for eksempel sprekker langs baseboards, i tepper, under møbler og andre områder. Kiselgur virker ved å skrape exoskeletons av insekter, forårsaker dem til å tørke ut og dø. Gjør din forskning, skjønt; noen grader av kiselgur er utrygt å puste.

kjemisk Insekt

Mange kjemiske insektmidler er tilgjengelige for å drepe lopper, men de beste produktene er de som inneholder IGRS, eller "insekt vekst regulatorer" som stopper avl syklus av disse insektene slik at problemet ikke er kontinuerlig. Se etter produkter som inneholder Methoprene eller Pyriproxyfen, ifølge University of Californias Integrated Pest Management Program nettside. Fogger loppe-killers drepe voksne lopper effektivt, men kan gå glipp av de under møbler. Bruk hånd spray insektmidler for under disse elementene.

Profesjonell Skadedyrkontroll

For vanskelige loppe problemer, ta kontakt med en skadedyrbekjempelse profesjonell som har erfaring i eliminering av loppeproblemer i hjemmet. Disse selskapene har ofte de beste kjemiske produkter for behandling av lopper både i hjemmet og i hagen områder der dyr ofte blitt infisert.

Forholdsregler ved bruk Loppe-Killers

Hold kjæledyr av behandlede områder inntil teppet eller gulvet er helt tørt. For å hindre irritasjon av luftveiene, bør støv loppe-mordere bare brukes på teppebelagte flater. Fjern eller dekk pet retter og andre mat containere mens sprøyting eller dugg hjemmet. Les alltid etikettene nøye og bruke loppe-mordere etter anvisningen på pakken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com