Hva gjør de ulike nivåene av Finishing Mean i Tørrvegg?

September 15

Hva gjør de ulike nivåene av Finishing Mean i Tørrvegg?


Gips etterbehandling er en jobb som de fleste huseiere kan fullføre seg selv. Det innebærer en rekke trinn som du må forstå og gjøre riktig for jobben for å gi glatte vegger og tak. Hvert nivå innenfor målstreken jobb har et bestemt formål, og grunnen til at du må gjøre det.

The First Coat

Den første lag med gips gjørme dekker opp skruehodene og leddene i gips. Før du gjør gjelder gjørma, sørg for at du blander det med vann for å oppnå riktig konsistens, uten å gjøre det for tynt. Dersom slammet er ferdigblandet, trenger du ikke alltid trenger å blande det, men blanding gjør gjørma enklere å installere. Også kjøre noen skruehodene som stikker ut tilbake i gips med en hammer, og kuttet av alle løse papir med et verktøy kniv. Bruk en 5-tommers eller 6-tommers taping kniv til å fylle alle skjøter og skruehull med gjørme.

Søknad Tape

Kutt felles tape til riktig lengde, og legg den langs midten av leddene, bygge det i gjørma med fingrene. Tapen dekker skjøtene mellom gips ark, slik at veggen eller taket vil være nivå og vil ikke være preget av depresjoner. Glatt båndet ut med sparkelkniv for å unngå svinger eller luftlommer, og anvende et ytterligere tynt lag av slam på toppen av båndet. Etter dette nivået, ikke gips ser ikke ut som det vil når du er ferdig. Det nå i utgangspunktet har linjer med gjørme over det, som dekker alle ledd, inkludert hjørne sømmene.

The Second Coat

Den gips tape er synlig når du har brukt den første lag med gjørme, men andre strøk dekker den opp, sammen med eventuelle spiker og skruehodene som fremdeles er synlige. Denne andre strøk også begynner prosessen med å lage gips overflaten glattere. Bruk en 10-tommers taping kniv for lag med gjørme, som er bredere enn kniven du brukte for første strøk, for å bidra til å skape en glattere overflate. Hvis du ikke har en 10-tommers kniv, bruk en som er mellom 7 og 12 inches.

The Finish Coat

Den tredje og siste lag med gips gjørme, kalt toppstrøk, er når gips oppnår sin jevn utseende, sammenlignet med de to første strøk. Bruk samme bredt taping kniv som du brukte for andre strøk. Fordi dette er den siste strøk, må du også nøye sand det, ved hjelp av sandpapir med riktig strø, for eksempel 150 korning. Etter sliping denne pelsen, prime det å forberede den for maling eller tekstur.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com