Hvordan bli kvitt av dødt gress i plenen

August 2Gule flekker kan være bane av noe plen eiers eksistens. Det er en rekke forhold en plen kan være plaget med som resulterer i visse patcher døende, fra sykdommer til kjæledyr urin. Jo mer sunt resten av plenen er, jo mer de døde gresset skiller seg ut. Så det er nødvendig å fjerne gulnet gress så snart som mulig. Bli kvitt døde gresset i en plen krever litt arbeid, men det er nødvendig å opprettholde en sunn verftet.

Bruksanvisning

1 Vann gresset for å se om den kan komme. Det er mulig at gresset er ikke helt død ennå, og ekstra vann kan bidra til å få gresset grønt igjen.

2 Legg gjødsel til noen døde utseende patcher for å se om næringsstoffer hjelpe plenen gjenopprette. Følg instruksjonene på pakken for å bestemme riktig mengde. Over-gjødsling kan gi etseskader og mer skadet gress.

3 Trekk gresset opp manuelt hvis du skal fjerne små flekker. Dersom den døde gresset tar opp en liten nok mengde plass, idet den friske gress vil hindre den fjernede gress fra merket.

4 Rake plenen med en fast rake å fjerne dødt gress som er tilstede i perioder i en sunn plen.

5 Grav noen gjenstridige døde flekker ut av tøff jord med en hånd sparkel. Fukte jorda første til å gjøre det lettere å grave ut.

6 Hold kjæledyr og andre dyr ut på plenen så mye som mulig for å hindre urin fra skade plenen.

Hint

  • Reseed de døde flekker i plenen for å holde plenen ser frisk og sunn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com