Lawn & Mole Treatment

July 20

Føflekker kan skape kaos i et verksted ved å grave hauger og forstyrre vegetasjon. Disse skadedyr vanligvis foretrekker å lage tunneler i sand eller løs jord. Hvis du oppdager en tue, kan du være sikker på at det er flere, fordi føflekker grave både grunne og dype tunnelsystemer. Forlate muldvarp problem å løse seg selv kan føre til at senkingen av områder i din hage. Finn ut hva du kan gjøre for å bli kvitt din hage føflekker.

Slik Spot en Mole

Føflekker vokse mellom fem og seks inches i lengde. De har små øyne, er dekket med pels og har korte føtter med klør. Ifølge Gary L. Comer, Jr og Amanda D. Rodewald av Ohio State University, tre typer føflekker vanligvis foregripe på et verksted: hårete-tailed mole, Star-nosed mole og Øst-muldvarp. Selv om føflekker spise insekter, ikke planter, kan deres tunneler ødelegge rotsystemer og underjordiske rør i yards. Se deg rundt hardt inn for små hull og hauger av skitt. Hvis du stomp på tunnelen og det er reparert innen et par dager, vet du at du har å gjøre med en aktiv muldvarp koloni.

Mole Treatment

Det finnes mange metoder huseiere kan bruke til å frastøte føflekker. Noen metoder, som for eksempel flom sine hull eller plassere spisse materialer rundt sine tunneler, vil ikke fungere for vedvarende føflekker og kan ødelegge din hage. Gift brukes til å bli kvitt føflekker er ikke bare umenneskelig, men kan skade andre ikke-truende dyreliv. Hvis du blir kvitt den matkilde kolonien vil bevege seg på et annet område. Føflekker som å spise larver. Den beste tiden å drepe grubs er om sommeren når deres unge er klekking.
Unn grubs i løpet av sine klekke ganger, mellom 1. august og 15. september, med insektmidler som inneholder enten imidakloprid eller halofenozide.

Plant skunk liljer i hagen din. Blomstene og knoller av disse anleggene produsere en stygg lukt som frastøter føflekker. På samme måte kan hvitløk være plantet for å gjøre hagen mindre hyggelig til en muldvarp.

Fangst en Mole

Finn et aktivt muldvarp tunnel og grave et hull gjennom tunnelen. Lag hullet stort nok til å passe en kaffekanne eller krukke. Plasser et par av meitemark i bunnen av boksen for å lokke føflekken. Pakk skitt rundt boksen. Plasser en liten presenning over hullet for å holde ut sollys. Sjekk felle et par ganger om dagen for føflekker. Når du finner en muldvarp, legg et lokk over kan eller trykke ned presenning og fest med en gummistrikk. Gå inn i et felt eller skogsområde å sette føflekken gratis. Selv om denne metoden kan virke omstendelig, har du gleden av å bli kvitt din hage føflekker ved hjelp av en human måte.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com