Faux Rock Peis Ideas

August 6

Faux Rock Peis Ideas


En stein peis er et klassisk dekorativ aksent vanligvis sett i store boliger og resthouses. Noen huseiere er skeptiske til å ha en stein peis, fordi det kan være dyrt og høy vedlikehold, men du kan spare penger ved å bruke faux stein og likevel oppnå et lignende utseende.

cultured Stone

Dyrkede steinene er laget av stein aggregater, fargestoffer og sement. Ifølge Ressursremo nettstedet, siden dyrkede steiner har andre komponenter og er ikke rene stein, de koster 25 prosent mindre enn naturstein. Det finnes ulike typer kultur steiner, hver varierende i kvalitet og kvalitet. De er også enklere og raskere å installere enn naturstein, fordi de ikke trenger herdetid. Videre betyr cultured stone ikke deformere når de utsettes for høy varme, og er også lettere å håndtere på grunn av sin lette vekt. Det er også vurdert holdbar. De fleste produsenter er i stand til å gi kjøperne en 50-års garanti mot falming og sprekker, og kultur steiner kan være knyttet til null klaring overflater, betydelig kutte ned kostnadene for installasjon.

Betong

Betong kan dannes som biter som ser ut som steiner, i ulike former, størrelser og farger. Bare sørge for at utseendet av betongstykkene er den samme som den for de naturlige steiner som skal etterlignet. En fordel med betong over andre materialer er at det kan tilpasses etter utseendet og følelsen av et hus, slik at det blandes godt med noen interiørdesign. Betong kan også lett formes å gjenskape teksturer og farger av naturstein, særlig detaljer som hånd skåret overflater. Videre kan det ta ulike maling eller slutter, noe som gjør den til en av de mest allsidige materialer som brukes for faux stein ildsteder. Det er også mer holdbar enn andre materialer, og kan anvendes for utendørs konstruksjoner i tillegg.

Glass-fiber Gips

Dette materialet er laget av mineral gips, glassfiber og vann. Det ferdige produktet kan gjøres for å se ut som marmor, alabast, travertin eller kalkstein. En faux stein peis laget av glassfiberarmert gips kan bare brukes innendørs, i motsetning til andre materialer. Det ser tungt, og kan være skåret og stylet som betong faux steiner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com