Hvordan søke en Lace Texture Stucco Finish Coat

June 17

Hvordan søke en Lace Texture Stucco Finish Coat


Stucco er ofte favorisert som en veggbelegg fordi det er holdbart, lite vedlikehold og lang sikt. Stilistisk er det spekter av muligheter for overflatestruktur enorm. Gi et hjem essensen av en gammeldags fransk eller spansk villa, ved hjelp av "blonder" stukkatur teknikk. Avhengig av estetiske mål for bygningen, er det mulig å manipulere stukkatur å ha en lett, delikat blonder tekstur eller å ha en dristigere, tyngre tekstur. Lace tekstur er vanligvis brukt som et tredje strøk, etter en innledende "scratch" coat, etterfulgt av en "brun" lag med stukkatur.

Bruksanvisning

1 Bruk utlegger sin rettholt for å jevne den brune pelsen og la den herdes i noen timer, før det er moderat herdet. Spray brun frakk med jevne mellomrom under tørking med vann for å sikre stukk tørker langsomt og uten å sprekke.

2 Påfør en grov lag med stukkatur for blonder tekstur. Velg 16-20 stucco mix for tung til middels blonder tekstur. Bruk 20-30 stucco å lage finere blonder tekstur. Lå på stukkatur i en grov måte, hoppe og blotting sparkelen i alle retninger.

3 Skate en ren sparkel ved hjelp av lys til middels trykk over overflaten å flate topper og rygger på grov pels, slik kløfter opprettet mellom tekstur lommer til å forbli.

4 Spray stukk med en lett spray av vann med jevne mellomrom i løpet av neste uke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com