Hvordan bruke hamp Anlegg for papir i stedet for Trees

August 12

Hvordan bruke hamp Anlegg for papir i stedet for Trees


Selv om hamp bærer med seg negative konnotasjoner, er ikke giftig og meget sterke stengler gjør sterk og solid papir med de riktige verktøyene. Hemp vokser raskt og trenger litt omsorg, noe som betyr at næringer kan bidra til å stoppe avskogingen dersom de byttet til hamp stammer for papir i stedet for tre. Selv om du sannsynligvis ikke kan snakke til papirindustrien, lærer barna om bevaring og ha en underholdende ettermiddag ved å lage hamp papir hjemme.

Bruksanvisning

1 Trim hamp stilkene i ½-tommers biter og legg dem i en stor plast badekar. Fyll badekaret med varmt vann og la stilkene å suge over natten. Du kan få stammer i hobbybutikker eller på nettet. Stilkene er ikke mer skadelig enn hamp snor og er alltid fratatt blader før frakt.

2 Scoop hamp stammer ut av vannet med en sil og fylle din blender til toppen med gjennomvåt stilk stykker. Legg ca 2 kopper suge vann til blender, mindre hvis blender truer med å renne over.

3 Lid blender tett og puls det på "flytende" inntil hamp stilkene er helt pulverisert. Hell den resulterende massen i en ren plast kar stort nok til å passe din deckle. En deckle er en glassfiber skjerm festet til en tre ramme; Det kan lages til en hvilken som helst størrelse. Gjenta med de resterende gjennomvåt stilkene.

4 Spre en tykk filt matte ut ved siden av karet som inneholder hamp stammen masse. Push deckle ned under massen før det er helt under vann. Bring deckle sakte opp igjen. Skjermen skal være dekket med et jevnt lag av tett hamp masse.

5 La deckle drypp for omtrent et minutt. Forsiktig svamp overflødig vann fra toppen av massen på skjermen. Raskt snu deckle på filten matte og løfte den, forlater rektangel av hamp masse bak. Svamp rektangelet forsiktig.

6 Fortsett å lage hamp papirmasse rektangler til du er ute av masse. Tillat papir rektangler for å tørke i 12 timer og forsiktig snu dem. La dem tørke i ytterligere 12 timer. På dette punktet bør du ha fiber, hjemmelaget hamp papir.

Hint

  • Hvis hamp ikke vil pulverisere til en tykk masse, suge den for en annen dag og natt, eller legge til et par sider av avisen. Alternativt, suge litt ris og legge det til blandingen hvis du ønsker å holde vanlig papir ut av miksen.
  • Hjemmelaget hamp papir vil ikke være slank og glatt som papirindustrien. Det vil være humpete og litt grov. Bruk den til å lage rustikk stil kort eller brikke det sammen for originale solskjerminger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com