Elektriske Sikkerhetstips til jul

June 3

Noen ganger helligdager kan føre til tragedier når riktige sikkerhetsforanstaltninger for elektriske elementer som ikke blir fulgt skikkelig. Alvorlig skade på eiendom, personskade og død kan inntreffe rundt helligdager på grunn av branner og elektrisk støt fra ikke å følge enkle elektriske sikkerhetsprosedyrer.

Lights

Før du bruker tre lys, må du sjekke dem selv om de er nyinnkjøpte før du henger dem på treet. Se at alle pærene fungerer og at ledningene ikke er frynset, sprukket eller bart og kontroller at kontaktene ikke er brutt eller er det noen løse tilkoblinger. I tillegg må du kontrollere at pærer er skrudd til skikkelig, eller de kan bli overopphetet.

Hvis du bruker en metallisk treet, sørg for å aldri vikle elektrisk lys rundt det. Dette kan føre til en elektrisk ladning på grunn av defekte lys, og du kan bli elektrisk støt hvis du berører treet.

Ved bruk av utendørs belysning, sørg for at de har blitt sertifisert for utendørs bruk ved å sjekke etiketten på boksen. Ikke bruk stifter, spiker eller tegnestifter å holde utendørs belysning på plass da dette kan starte en brann. Bruk kroker eller isolerte stifter i stedet for å holde utendørs belysning på plass. Ta hensyn til at du ikke bør sette sammen mer enn tre sett med lys, og du bør ikke ha mer enn 50 pærer koblet sammen.

Alle andre utendørs elektriske dekorasjoner skal være koblet til kretser med jordfeilbryter for å unngå elektrisk støt. Disse kan kjøpes hvor som helst elektrisk utstyr selges. Viktigst, alltid sørge for å slå av alle ferie lys og dekorasjoner før du sovner, eller hvis du forlater huset eller du kan risikere starten på en brann.

elektriske Dekorasjoner

Du bør alltid lese og følge produsentens instruksjoner før dekorere bruk av elektriske produkter. Før du bytter lyspærer og sikringer for elektriske dekorasjoner, sørg for å koble dem først.

Unngå overoppheting som kan føre til en brann ved å sørge for at du ikke overbelaster skjøteledninger med for mange plugger. Du kan velge å kjøpe en fire-plugg utvidelse for å være sikker. Videre, når dekorere utendørs, sørg for å holde alle ledninger vekk fra snø og vann.

Barn og kjæledyr bør ikke få lov til å leke med elektriske dekorasjoner uansett hvor liten dekorasjon som selv disse kan produsere elektrisk støt hvis de ikke håndteres riktig. Du bør også sørge for at du holder møbler, gardiner og andre brennbare gjenstander borte fra elektriske dekorasjoner som selv de minste gnist kan starte en brann.

Kontroller alltid alle elektriske dekorasjoner å sørge for at de ikke er skadet før du setter dem inn og alltid bruke lys og andre elektriske dekorasjoner sertifisert av anerkjent uavhengig testlaboratorium som Consumer Safety Association (CSA), Underwriters Laboratory (UL) eller Elektriske test Labs (ETL).


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com