Slik beskytter Chair Foot Rest Trinnene Fra Wear

July 10

Slik beskytter Chair Foot Rest Trinnene Fra Wear


Stol sprosser referere til de horisontale linjene som går fra en stol beinet til det andre; de er ofte funnet på høy-legged stoler som barkrakker. De gir et sted for brukerne å hvile føttene. Fordi disse trinnene ofte har vekten av menneskelige ben på dem og komme i kontakt med de skitne såler av folks sko, kan de svekke eller forringes. Du kan beskytte dem slik at de vare så lenge som mulig.

Bruksanvisning

1. Mål lengden og omkretsen av fotstøtten sprosser på hver stol. Skjære et stykke av møbeltrekk skum for hvert trinn som er det samme lengde som hvert trinn og i en bredde lik omkretsen.

2 Skjær en stripe av krok-og-loop tape for hver del av skum. Hver bit av krok-og-loop tape du klippe skal samsvare med lengden på hver stol trinn. Sett dem til side.

3 Pakk hver del av skum rundt hver enkelt stol trinn. Løsner båndene som dekker limet bakside på krok-og-loop tape. Trykk på en side av båndet til like under den øvre klaff av skum.

4 Peel den klebende oppbakking av den andre enden av krok og løkke bånd og trykker det stykke til den del av skummet like under den øverste klaff av skum.

5 Trykk på de to stykker av krok-og-loop tape sammen.

Hint

  • Tørk av stolen fotplate trinn en gang i uken med en myk klut og et vanlig rengjøringsmiddel.
  • Jo tykkere, tettere og sterkere type skum du bruker, jo mer beskyttelse for stol sprosser.
  • Noen stol trinnene har en skrue på den ene side. Stramme skruen ukentlig bidrar til å forsterke sin styrke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com