DIY L-formet Computer Desk

June 22

Rikelig arbeidsflate plass med skrivebord lagring er under mulig med en DIY L-formet datamaskin skrivebord. Kanskje er det vanskelig å finne akkurat den rette plass for arbeid eller hjemmekontor, og det eneste alternativet er å ha en skreddersydd. Bygg din egen L-formet datamaskin skrivebord er utfordringen verdt foretaket for gjør-det-yourselfer som vet hva hun vil.

Kutte toppen

Etter å ha samlet alle verktøyene du trenger for jobben - sirkulær eller bordsag, drill, skruer, hammer, nivå, linjal, blyant, Sander, router, og vernebriller og hansker - legge ut din kryssfiner til å begynne skisserte oppsettet av arbeidsflaten. Bruk en tykk, gulvbord kvalitet kryssfiner som er solid nok til å vare uten å bøye - 3/4 til 1 tomme i tykkelse. Avhengig av hvor tungt du vil at arbeidsflaten til å føle, kan du doble opp lagene av kryssfiner og tre lim dem sammen for en statelier utseende.

En 4-fot med 8-fots gulvbordet kryssfiner ark kan være store nok til å kutte ett stykke, L-formet pulten om 4 fot én måte og 8 fot den andre veien. Hvis du foretrekker en enda større skrivebord, så arbeidsflaten vil bli bygget på mer enn ett stykke tre. Bestem hvor dypt du vil at arbeidsflaten skal være. Du kan finne at 2 til 2 1/2 fot bred er tilstrekkelig. Overfør målinger og eventuelle andre dekorative design på kryssfiner med en tykk blyant linje.

For rette kutt, bruk sirkel eller bordsag. Et bord så er bedre for en jevn og glatt snitt, men en jevn sett av hendene kan gi lignende resultater med en sirkelsag. Buede hjørner er oppnådd ved hjelp av en stikksag. Følg nøye linjene og deretter sand bort eventuelle grove kanter hele arbeidsflaten toppen. La kantene rett eller ruteren en dekorativ kant inn i treet. Hvis arbeidsflaten ikke har buede kanter, trimme kantene med en dekorativ molding stedet for routering et design inn i treet. Sand overflaten og kantene glatt.

Bygging av Base

En enkel måte å bygge en base for L-formet datamaskin skrivebord er å bruke eksisterende kabinettet. Velg din stil av skap som har skuffer for forsyninger og filer som de viktigste ben for din datamaskin skrivebord. Bruk trelim og skruer for å feste skap til undersiden av arbeidsflaten.

Hvis du foretrekker mer egendefinerbare funksjoner, bygge en ramme for L-formet datamaskin skrivebord. Klipp fire stykker av samme type kryssfiner til minst 36 inches høy og bredden på arbeidsflaten. Disse brikkene vil fungere som bena som vil bli plassert jevnt fordelt på begge sider av den L for å stabilisere pulten. Kutt støtte styrene å koble bena fra bak skrivebordet og å sikre dem videre til toppen for å hindre wobbling. Forsterk alle skjøter med trelim.

Kjøpe pullout tastatur skuff maskinvare og skjære et stykke kryssfiner til å passe mellom to av bena på siden av L hvor skjermen vil bli. Skru tastaturet kortet til maskinvare og skru maskinvare til pulten sin beinplatene.

Legg ekstra ben å bygge hyller under pulten for å huse CPU, printer, papir og annet datautstyr, plassere alt i sin mest passende sted. Når enheten er tørr, sand og beis eller maling ditt nye DIY L-formet datamaskin skrivebord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com