Husholdningenes Cricket Repellent

June 24

Crickets er ufarlig, men irriterende - og skremmende, hvis du tilfeldigvis støter på en stor en aktiv hopper mot deg. Til tross sjarmerende bilder av kjæledyr sirisser i bur, sirisser generelt ikke er velkommen i hjemmene. Repelling sirisser innebærer visse modifikasjoner.

innendørs

Block hull i dører og vinduer, spesielt gapet under døren, å fysisk stoppe sirisser fra å komme innendørs, og lukke gardiner eller persienner på kvelden, så innendørs lys vil ikke friste sirisser i første omgang. The University of Arizona bemerker at den indiske huset cricket kan avle innendørs, så får det du kan av gulvet så sirisser har ingen steder å leve hvis de får inn. Inspiser planter for dem også.

utendørs

Habitat avbrudd er veien å gå, råder University of Minnesota Extension. Fjern hauger av blader, holde plenen veltrimmet og rette opp eventuelle tre og murstein hauger å fjerne skjulesteder. Tett eventuelle sprekker til huset og foundation som du finner på utsiden og bruker kun nødvendig utendørs belysning.

myter

Legends har spioner hekken eple, eller Osage orange, som en passiv frastøtende for bugs, inkludert gresshopper. Alt du trenger å gjøre, angivelig, er å plassere fruktene rundt kjelleren og foundation. Men Iowa State University Extension rapporterer at ingen vitenskapelige studier har vist hekken eple å være en effektiv cricket frastøtende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com