Front Yard Planting Ideas

June 22

Front Yard Planting Ideas


Din front yard er den delen av landskaps at de fleste vil se, og så bør du ta deg tid til å velge en passende planting ordningen. Det er ingen begrensning når det gjelder forgården plante ideer, noe som gir deg muligheten til å tilpasse landskaps i forgården til dine behov.

Velg et tema

Velg type som du kan skreddersy din front yard som passer. Fargene, planter, oppsett og aksenter som du velger kan tilsvare ett sentralt tema for en tilkoblet utseende. For eksempel kan du velge en nautisk tema og plante blå, røde og hvite blomster i koordineringen potter. Aksent front yard med nautiske ornamenter i lett beslektede begreper som ankere, seilbåter og sjøstjerner. Roter temaet i front yard som du liker, alternerende ulike elementer for å skape forskjellig utseende gjennom hele året.

Varier Heights

Eksperimenter med forskjellige høyder og størrelser av planter for å skape mer dybde i front yard. Prøv å plante høyere planter, trær og busker mot huset, med kortere planter og busker i front og den minste i helt foran. Bruk små planter og blomster til å stille større busker og trær. Varier høyder av de plantene som du velger og holde dem trimmet til riktig høyde for å legge til mer dybde og dimensjon til din front yard hage. Som et eksempel, rave dekorative gress som fjær siv gress, som vokser til 4 fot eller høyere, blå bryter gress som vokser til mellom 2 og 4 fot høy, og toppand hår gress som vokser til 2 fot på det meste for en kreativ utseende . En annen idé er å omringe trær med busker som vokser til mellom 2 og 3 føtter, deretter skissere busker med blomster.

Kombiner vekst sykluser

Kombiner ettårige og stauder slik at det er forskjellige blomstene blomstrer hele året. Velg blomster med ulike vekst sesonger som pærer å blomstre på våren, ettårige og stauder å blomstre hele sommeren, og spesifikke varianter å blomstre i høst og vinter. Petunia, Impatiens og stemorsblomster er eksempler på fargerike stauder. Stauder inkluderer coneflowers, black-eyed Susans, tusenfryd, daylilies, phlox og coreopsis. Eksempler på pære blomster som blomstrer om vinteren inkluderer hekse hazels og Helleborus, herlighet av snøen og vinteren jasmin. Når du kombinerer forskjellige vekstsykluser, garanterer deg at forskjellige blomster skal blomstre konsekvent gjennom hele året.

bland farger

Eksperimenter med forskjellige farger for å oppnå ulike front yard planting og landskapsarbeid design. Prøv å eksperimentere med komplementære farger og kontrasterende farger for å skape ulike kombinasjoner i forskjellige områder av forgården. Samle blomster i komplementære rødt, rosa, oransje og gult eller blått, grønt og lilla. Gruppe blomster og planter i kontrastfarger, sammenkobling rødt og grønt med gult og lilla, for eksempel, for å skape dristige uttalelser, spesielt i blomsterkasser, containere og når trimming gangveier.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com