Hvordan Wire General Electric Termostater

September 2

Hvordan Wire General Electric Termostater


Termostater gir kontroll for mange ulike typer oppvarming og air condition apparater, holde hjemmet ditt varmt om vinteren og kjølig om sommeren. Mens termostat ledningsnett er vanligvis enkel, må alle de ulike kontrollene kobles riktig for effektiv oppvarming og kjøling. General Electric produserer en rekke termostater med standardiserte kontroller. Disse termostater kan kobles bruke de riktige verktøyene i bare noen få trinn.

Bruksanvisning

1. Trekk av det frontplaten på den eksisterende termostaten for hånd.

2 Skru ut skruene som fester fargede ledningene fra baksiden av termostaten.

3 Etikett hver av termostatledningene med maskeringstape og en markør som angir skruen de ble fjernet fra: RH, RC, W, Y eller G.

4 Skru ut skruene som fester eksisterende termostaten monteringsbrakett en drill og driver litt med og fjerne den eksisterende termostaten monteringsbrakett fra veggen.

5 Hold General Electric termostaten monteringsbrakett i ønsket posisjon mot veggen og merk av skruehullene med en markør.

6 Bor pilothull i skruehullet markerer med en drill og drill bit. Hvis det ikke er noen treplanker som å sikre skruene, trykker gips ankere i pilothull med en hammer.

7 Drive skruene gjennom General Electric termostaten monteringsbrakett til pilothull eller gips ankere, sikre den til veggen.

8 Pakk de fem typer ledninger til de riktige skruer på baksiden av den nye termostaten på denne måten: RH (rød / oppvarming transformator), RC (rød / air condition transformator), W (hvit / oppvarming), Y (gul / kjøling), G (grønn / vifte).

9 Skru ledningene på plass med en skrutrekker.

10 Fest ansiktet palte av General Electric termostaten ved å klikke det på plass i braketten.

Hint

  • Vær nøye med å samle termostatledningene før du kobler dem fra baksiden av den eksisterende termostat for å hindre dem fra å falle inn i veggen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com