Gjør det selv Window Sun skjerm erstatning

August 18

Solkrem på sørvendte vinduer kan du spare penger på air condition i sommermånedene. Det har den ekstra fordelen av å forebygge dine tepper, gardiner og møbler fra å bli sol-bleket. Materialene er ganske billig, men arbeidsmarkedet til profesjonelt installere eller bytte vindu missfarging kan lage en bulk i budsjettet. Du kan gjøre det selv med noen grunnleggende verktøy og litt tålmodighet.

Preparat

Den mest kritiske delen denne jobben vil være å rense glasset. Selv en liten del av rusk på overflaten av glasset vil etterlate en boble i brekking film som vil være merkbar avstand. For å rengjøre glass, trenger du et knivblad skraper, glass renere og papirhåndklær.

Arbeidet med bare én rute om gangen. Hvis du skal fjerne gammel film, spray nok glass renere på vinduet for å dempe hele overflaten av panelet. Bruk skrapen til å fjerne gammel film. Hvis den gamle filmen har støt eller tårer, start med dem og arbeide for å hjørnene på panelet. Ellers starter i et hjørne og arbeide på tvers av overflaten av panelet.

Gjenta Rengjøring

Når du har fjernet all film fra en rute, spray det igjen med vinduspusser og skrape med et nytt blad. Fortsett å skrape til bladet går jevnt over glasset uten motstand. Vær spesielt oppmerksom på hjørnene og kantene på ruten.

Tørk av glasset med et papirhåndkle. Pass på at det ikke er noen striper liggende igjen på glasset.

Påføring av Film

Mål-panelet. Spre filmen på flatt underlag. Bruk en skarp verktøy kniv til å kutte filmen. Legg 1/8 tommers til hver side mens kutte for å tillate glidning. Bland en løsning av en teskje av oppvaskmiddel i en sprayflaske med 16-unser vann. Hvis vannet i springen er vanskelig, bruke destillert vann for denne jobben.
Spray vindusrute med løsningen. Sørg for å fukte glass helt. Fjern baksiden fra filmen og plassere den på glasset. Spray på baksiden av filmen og fra midten og ut, kan du bruke en nal for å jevne ut eventuelle bobler. Hold den overflaten av filmen damp mens jevne. Tørre flekker kan føre til at nal for å ta tak i film og flytte den ut av posisjon.
Når filmen er helt glatt, trimme kantene med en skarp verktøy kniv. Bruk kantene av panelet som en veiledning. La filmen tørke i minst 48 timer før du berører den.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com