Om Gutter Omslag og innlegg

July 22

Om Gutter Omslag og innlegg


Gutter omslag og innlegg redusere hjem vedlikehold og potensialet for vannskader på eiendom når de brukes riktig for forholdene i ditt område. Installasjonsmetoder varierer for den type gutter omslag og innlegg tilgjengelige fra elektroniske kilder eller hjemme forbedring sentre. Vurdere behov og værforhold for ditt område for å velge riktig gutter deksel eller sett for ditt hjem.

Funksjon

Gutter omslag og innlegg redusere opphoping av blader, kvister og annet rusk i takrenner. Dette reduserer vedlikehold av rennesteinen, downspout og dreneringssystemet. I tillegg vil frittflytende takrenner og nedløpsrør ikke overløp og øke risikoen for vann mette jord ved siden stiftelsen, noe som fører til fukt siver inn i kjeller eller crawlspace. Gutter dekker eller inserts kan installeres når som helst, og igjen i rennesteinen hele året eller fjernes for å redusere risikoen for isen dammer i vintermånedene.

typer

Renne dekker er tilgjengelig som et fast stykke av metall eller plast som har en mesh-området over renneåpningen. Denne typen gjør at vann trenger inn i rennesteinen gjennom avskjermet område mens hindre rusk kommer inn i rennesteinen. Rusk kan samle seg på forsiden, men de fleste av vrakrestene tørker opp og blåser av dekselet på en vindfull dag. En annen type av takrennen deksel er en skjerm som er satt inn i rennen eller på toppen av rennen og overlapper opp på taket. Denne type gutter dekselet gjør at vannet å komme inn i rennesteinen mer fritt, men skjermen har større hull som også kan tillate små frø og annet rusk å gå inn i takrenner. Børste-type innsatser tillate fri drenering av vann. Imidlertid må fanget rusk bli ristet av busken årlig.

Installasjon

Installasjonsalternativer varierer med valgt type gutter dekke. Snap-in gutter deksler er installert ved å trykke dem på plass i rennesteinen kanalen. Noen gutter deksler er festet til gutter eller blinker med nagler eller skruer. Andre typer gutter deksler er montert med klips som festes til kanten av rennesteinen og krok på kanten av rennesteinen dekselet. Brush-type innsatser er bare plassert i rennesteinen, og krever ikke ekstra maskinvare.

betraktninger

Selv om gutter dekker praktisk talt eliminere rusk fra å komme inn i rennesteinen, inspisere takrenner, nedløpsrør og dekker årlig for skader, manglende deler og rusk akkumulering på dekselet eller i rennesteinen. Dekslene kan bli skadet eller blåse ned under kraftig vind eller kraftig is opphopning i vinter. Frø kan trenge gutter dekker med store åpninger i skjermer og har potensial til å vokse i rennesteinen, forårsaker en blokkering.

Hva som fungerer best

Den beste takrennen deksel er den som er mest egnet for de forhold som er unike for hvert område. Solid omslag kan holde for mye is om vinteren og lage isen dammer som kan føre til lekkasjer i huset, selv om de vanligvis er best på å hindre selv små frø fra blåser i rennesteinen. Skjermet deksler er mindre utsatt for isproblemer, men små frø lett inn i større åpninger. Børste-typen renne setter felle rusk og er mindre utsatt for is problemer, men de krever en høyere grad av vedlikehold. Den beste måten å finne ut hva som fungerer best på dine takrenner er å teste en rekke deksler på små deler av rennene for en hel sesong.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com