Hvordan Kill Tub Mold

July 23

Mold kan vokse i badekaret om din bade i badekaret eller dusjen mens du står i karet. Mold i eller rundt karet kan forårsake en stygg lukt å gjennomsyre badet og også gi badet et urent utseende. Ved hjelp av en såpe fjerne ethvert mold som du ser på karet, men det sannsynligvis ikke vil drepe mold i karet. Heldigvis er det en husholdning element som kan brukes til å rengjøre og drepe mold i karet.

Bruksanvisning

1 Fyll en bolle eller bøtte med varmt vann og en spiseskje flytende oppvaskmiddel som inneholder blekemiddel alternativ.

2 Dypp bust av badet skurebørste inn i såpevann og skrubbe bort karet mold som du kan se. Vask denne skurebørste eller sett den til side hvis du har en annen en å bruke.

3 Tørk karet med en ren klut for å tørke den delen av karet du bare skrubbes.

4 Hell eller spray ufortynnet hvit eddik på den delen av karet fylt med mugg. Sørg for å mette hele området som har mugg.

5 Skrubb karet igjen med en ren bad skurebørste.

6 Vent 30 minutter til en time og skyll badekaret med varmt vann.

7 Tørk karet ved hjelp av et rent håndkle eller klut. Sørg for at karet er helt tørr, eller formen kan returnere. For å sikre karet helt tørker, kan det være lurt å slå en fan på foran karet og la viften å gå for en time eller to.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com