Hvordan bygge og tjene planter bokser for Free

July 26

Hvordan bygge og tjene planter bokser for Free


Lage dine egne planter bokser fra gjenvunnet materiale er en økologisk lyd og rimelig måte å legge til din hage planters. Enten du gjør kasser å feste til sidene av en bygning eller frittstående bokser å plassere sammen med en uteplass eller gangvei, gjenvunnet-tre planters er en flott helg prosjekt. Du kan berge tre fra andre prosjekter, eller gjenbruke forkastet tre fra en gammel struktur. Bare sørg for at veden er fri for spiker og maskinvare, og har ikke noe råte eller insektskader.

Bruksanvisning

1 Mål eksisterende trestykker for å sørge for at du har minst to stykker av samme størrelse for forsiden og baksiden av planter, og to andre identiske brikker for hver side. Hvis ikke, velger en mindre stykke foran og kutte en annen stor del de samme dimensjoner med sagen, ved hjelp av sawhorses hvis ønskelig. Gjenta for sidene.

2 Lim kantene på sidene, foran og bak sammen for å lage en boks. Nail bitene sammen, tar seg ikke å splitte tre. Plasser neglene ca 1 til 2 inches hverandre for maksimal motstand mot slitasje. Bruk kun galvanisert spiker for en utendørs prosjekt som vil bli utsatt for fuktighet. Måle den endelige ytre dimensjonene av esken. Hvis en bunn for planter boksen er ønskelig, skjæres et stykke tre som tilsvarer de ytre dimensjoner, og lim og spiker dette stykket til bunnen av planter. Du ønsker kanskje å skape en åpen planter, men siden slike planters er mindre utsatt for råte fra fuktighet.

3 La limet tørke over natten. Dersom det er ønskelig, male planter boksen, eller la den være som den er.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com