Ficus Spots

July 14

Ficus (Ficus spp.) Er en stor gruppe av fruiting og ikke-fruiting trær, vinranker og busker. Det er mer enn 800 varianter av løvfellende eller eviggrønne ficus, som sitert av University of Florida Extension. En rekke årsaker bidrar til flekker på ficus.

Soppinfeksjon

Ficus er utsatt for anthracnose forårsaket av Glomerella cingulata. Sykdommen er karakterisert ved utseendet av gule flekker på bladene. Over tid flekkene endre til en mørk brun farge. Det er gule sporemasser synlig i flekker. Unngå vokser i områder med høy luftfuktighet for å redusere infeksjon.

bakteriell infeksjon

Xanthomonas blad spot er en bakteriell sykdom av ficus forårsaket av Xanthomonas campestris. Lidelsen starter med utseendet på veldig små, vann-gjennomvåt flekker mellom bladverket årer. Flekkene vokse seg større over tid, og har gule marginer. Sykdommen er vanskelig å kontrollere, og det er best å ødelegge berørte anlegg.

kulturelle Disorders

Ødem er en løvverk lidelse på ficus som følge av dårlig kulturell ledelse som høy grad av fuktighet i jord, høy luftfuktighet og ernæringsmessige mangel. Symptomer på ødem inkluderer utseendet på gul-brun eller rust-farget galls eller blemmer på bladundersiden. Bedre vekstforhold er den anbefalte forvaltningsstrategi.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com