Forventet levetid blåst inn cellulose isolasjon

August 6

Blåst inn isolasjon kommer vanligvis i to forskjellige typer - glassfiber og cellulose. Cellulose er ofte valgt fordi det anses som et "grønnere" hjem isolasjon og kostnadene er litt mindre. Imidlertid har denne type sine begrensninger, nemlig sin samlede levealder og reduksjon i sine energibesparende fordeler som det aldre.

Hva er Cellulose Installasjon?

Cellulose er en blanding av resirkulert avispapir og tre. I henhold til cellulose isolasjon Manufacturers Association, hvis man isolert en 1500 kvadratfot hjem med dette materialet, vil det være lik mengden av aviser som brukes for en person over en periode på 40 år. Materialet er vanligvis behandles med et stoff som tilveiebringer både brann og skadedyrresistens. R-verdien, mål på termisk motstand, for celluloseisolasjon er beregnet til R3.5 for hver tomme tykkelse.

Hvor lenge varer det?

Cellulose isolasjon har en typisk levetid på rundt 20 til 30 år. Ettersom den er laget av resirkulert avispapir, vil det brytes ned over tid, raskere enn glassfiber isolasjon. Men i løpet av sin levetid gir det luftblokkerende egenskaper som glassfiber gjør ikke. Dette forskyver den kortere levetid ettersom cellulose er en mer effektiv isolering. Selv om det er vann og brannhemmende, hvis taket har en stor lekkasje, vil det forkorte levetiden av cellulose.

Installasjon Betraktninger

Cellulose isolasjon blåses inn akkurat som glassfiber. Materialet leveres i store poser, som tømmes inn i et viftesystem. For loft og gjennomgå mellomrom, er det blåst inn gjennom åpninger for plassen. I vegger, er det nødvendig å skjære hull i gips eller veggmaterialet til å fylle ut mellomrommene mellom stenderne. For å høste luft blokkere fordeler, må det pakkes i tett.

Når Glassfiber er et bedre valg

Glassfiber isolasjon varer vanligvis fra 30 til 50 år. Hvis du er ute etter en mer langsiktig løsning som ikke krever blåser i isolasjon igjen, er glassfiber et bedre valg. Du trenger ikke å bruke så mye som du gjør cellulose, noe som kan påvirke kostnadene. For et mindre område som er tette, er glassfiber vanligvis den minst kostbare alternativet. Imidlertid er R-verdi R2 per tomme av tykkelse, noe som gjør det til et bedre alternativ for boliger i varmere klima.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com