Slik installerer en Servo Power Feed

November 24

Slik installerer en Servo Power Feed


Maskiner øke mengden av arbeidet som produseres av mennesker. Alle maskinene har en slags makt enhet eller enhet som overfører elektrisk innspill til å flytte deler av maskinen. Bridge er en type fresemaskin. Den brukes for "bearbeiding" tre, metall eller et annet materiale. Disse maskinene kan være horisontale eller vertikale, og de har en bordflate som mater materialet gjennom skjæreprosessen. Den Servo strømforsyning feed er hva driver tabellen feed for Bridgeport maskiner.

Bruksanvisning

1 Fjern den originale strømtilførsel og lagre cap skruene som festet den til bordet ved hjelp av en hex ​​litt pipenøkkel. Strøm fôret ligger på høyre side av bordet for modellen M-0206 Servo makt feed. Ta ut og holde hendig dial, ringe mutter, håndsveiv, spring, spring sete, vaskemaskin og sveiv ermet. Fjern hver komponent ved først å fjerne boltene som holder den på plass med riktig størrelse skiftenøkkel. Ta våren med nebbtang.

2 Skyv akselforlengelsen på ledelsen skrueaksel og skyv løper på det etter første smøre lett med fett. Koble strømtilførselsenheten til adapter med to hodeskruene ved hjelp av sekskant litt pipenøkkel. Ikke stram helt fordi du vil være å fjerne Servo strømtilførsel og adapter etter montering for å gjøre justeringer før du fester permanent.

3 Plasser strømmateenheten over race for å sentrere den med adapteren og skru til med hodeskruene reddet fra å fjerne den gamle strømtilførsel med en hex ​​litt pipenøkkel.

4 Juster akselforlengelsen til fronten av løpet er i flukt med nålelager saken på strømtilførsel og stram til ledelsen skruen med en skiftenøkkel. En ledeskruen er en skrue som brukes for å minske friksjonen ved å oversette dreiebevegelse til lineær bevegelse; det er selvlåsende.

5 Fjern adapteren og Servo makt feed for endringer i Bridge hub, som er nødvendig for modellen M-0206. Adapteren holdes på plass med 4 Phillips Pan skruer, den Servo makt mate av hex cap skruer. Bore gjennom akselforlengelsen og sett den tilbake. Skift adapteren og Servo makt strømmen tilbake på akselen forlengelse og gjen sikre hver brikke.

6 Monter vinkelgiret, ringe, hjul og lysbryteren i den rekkefølgen de er oppført. Vinkelgiret går først, etterfulgt av skiven; feste mutteren som holder den på plass. Sikre hjul og lysbryter bruker hex litt pipenøkkel. Plugg tabellen feed i en 120 volt strømforsyning for å teste funksjonaliteten.

Hint

  • Kontroller at overflatene av håndsveiven ha en fjerdedel tommers klaring mellom den og de ikke-bevegelige deler der den håndsveiven blir installert før slått på.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com