Hva bruker du til å rense en Toto toalett?

October 1

Rengjøring en Toto toalett bør være en fast oppgave inkludert på hjemme vedlikehold og rengjøring lister. Bruk riktige materialer for å rense et Toto toalett og du vil ikke bare holde ligaen ser og fungere best mulig, vil du også forlenge levetiden på de mekanismene inne i den. Bruk feil materialer og det kan oppstå skader.

Toalett Surface

Tørk av toalettet glassporselen ren, med en myk klut eller svamp fuktet med vann eller husholdning desinfeksjonsmiddel som Lysol. Ifølge retningslinjer fra produsenten, unngå å bruke sterke vaskemidler eller løsemidler på toalettet overflaten. Ved hjelp av en svamp eller myk klut beskytter toalettet overflate glans mot falming.

Inne i Bowl

Skrubb innsiden av bollen med en bolle pinne. Spray bollen med Antibac eller et rengjøringsmiddel som ikke inneholder blekemiddel. La cleanser å sitte i bollen i ca 10 minutter, deretter vattpinne. Hvis bollen har flekker fra buildup eller mineralforekomster, forsiktig skrubbe bollen med en pimpstein.

Inne i Tank

En del i tanken krever spesiell rengjøring: spyleventilen segl pakning. Hvis den er skitten, hindrer den flapper fra sitteplasser riktig. Tørk av spyleventil segl pakning med en svamp eller et ikke-slipende nylon skrubb ball. Unngå å bruke rengjøringsmidler inne i et toalett tank, som klor vil skade gummi og plast fittings, til slutt forårsaker lekkasjer. Clean fylle ventiler ved å kjøre dem under springen vann.

Neorest Rengjøring

Toto tilbyr også tankless Neorest serie toaletter, som tilbyr flere funksjoner enn standard toaletter. Noen aspekter ved rengjøring disse toalettene er forskjellige, så hver Neorest komponent kan tas fra hverandre for rengjøring. Rengjør overflaten av Neorest - inkludert sete, lokk og wand - ved å fukte en myk klut med vann og tørke ned i toalettet. Rengjør toalettet deodorizer filter inne i bollen, med en tannbørste. Rengjør innsiden av bollen med vaskemiddel.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com