Hva Times Are Calla Lilies tilgjengelig?

August 31

Hva Times Are Calla Lilies tilgjengelig?


Calla lilje har vært en spesiell blomst siden dagene i Romerriket. Calla lilje botaniske navn, Zantedeschia aethiopica, reflekterer blomst opprinnelse i Afrika. Det dukket opp i Europa på 1600-tallet og i Amerika i løpet av andre halvdel av det 19. århundre. Ikke teknisk sett en lilje, men et medlem av Arum familien, de er populære som snittblomster, center, brude blomster og dyrket i potter eller i hagen.

Innkjøp Calla Lilies for bryllup

Den hvite calla lilje, en favoritt blant bruder, er tilgjengelig i enhver årstid. Men de bør bestilles i god tid før seremonien og levert minst to eller tre dager i forkant, slik at de kan hvile og hydrat. Noen dyrkere krever at ordre legges inn ikke mindre enn to eller tre uker før forventet forsendelsesdato. Mange amerikanske blomsterbutikker dyrke disse blomstene i Sør-Amerika, New Zealand, Holland, og Afrika, samt i USA.

Økende Calla Lily Knoller (pærer)

Callas er lett å vokse i potter eller hagen. Selv Calla liljer er ofte betraktet vårløker, i noen klima, slik som tropene eller i US Department of Agriculture hardførhet soner 8 til 10, kan Calla liljer trives utendørs året rundt. Rotstokker kan plantes når som helst at bakken holder seg på 55 grader eller over. De foretrekker lyse morgen lys og sent på ettermiddagen skygge, spesielt i varmt sommer områder. Plant løkene 4 til 6 inches dyp og en til to fot fra hverandre i hagen, og en eller to pærer per 6-tommers potten. Hold jorden fuktig og godt næret.

Økende Callas for et bryllup

Planting og voksende Callas for et bryllup eller en annen hendelse blir stadig mer populært. Homegrown Callas gjøre en veldig spesiell bouquet eller boutonniere. De vil ta omtrent to år fra pære å modne blomst, så starte dem tidlig. For å styre temperatur og lys vokse dem fra knollene i potter innendørs. Callas gjør vel som innendørs anlegg, men de trenger mye lys så plassere pottene i solrikt vindu, og bort fra luftsluker eller varmeovner. Plant ikke mer enn en eller to pærer per pott og repot inn i den neste største størrelsen når de vokser fra en pott.

Økende Callas fra Seed

Vokst fra frø, calla liljer vanligvis ta opptil tre år fra frø til moden plante. Start spiring ved å legge frøene mellom våte papirhåndklær i to dager. Plante dem i en gryte og holde jorda fuktig inntil de spire. Deretter kan de plantes utenfor, om ønskelig. Når moden, vil blomstene produsere frø som deretter kan plantes.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com