Hvorfor velge Strand Woven Bamboo?

October 19

Selv om teknisk en gress, kan bambus gulv brukes i boliger og næringsbygg i stedet for tradisjonelle tregulv. Det er raskt vekst, fleksibel kostnader og brukervennlighet gjør tråd vevd bambus et godt valg for etasjer.

Om Strand Woven Bamboo

Dyrket i Guangzhou Zhujiang av Kina, tråd vevd bambus laget av Moso bambus stilker. Stilkene er delt inn i tråder, kokt og tørket før det varme presses inn holdbare bambus gulv planker.

Strand Woven Bambus er holdbar

Strand vevd bambus har en tilsvarende styrke rating til at av brasiliansk kirsebær parkett eller jern tre. Med en rating på 2820 PSI, kan tråd vevd bambus brukes i både kommersielle og boliger.

Strand Woven Bamboo og rengjøring

Som andre tregulv, blir tråd vevd bambus lett feid og omsorg. Smørefrie hardwood gulv rengjøringsmidler og en lys mopp er alt som er nødvendig for å opprettholde tråd vevd bambus gulv.

Bambus og Fargevalg

Strand vevd bambus gulv er tilgjengelig i noen få naturlig laget farger. Mens bambus er lys i farge på egen hånd, kan mengden av varme og trykk anvendes ved fremstilling av tråd vevd gulv endre den naturlige fargen på sluttproduktet. Fordi fargen er ikke farget eller farget, beholder tråd vevd bambus sin farge, selv om gulvene er slipt.

Økologiske effekten av Strand Woven Bamboo

Bambus er vanligvis høstes innen 4 til 6 år i stedet for den langsiktige vekstprosessen av tradisjonelle treslag. Som et resultat, er fornybar bambus mer miljøvennlige. I tillegg, bambus absorbere fem ganger så mye karbondioksyd og produsere 35 prosent mer oksygen enn den ekvivalente mengde av trær.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com