Hvordan Flekk tregulv med Old Coffee

October 17

Hvordan Flekk tregulv med Old Coffee


Beising tregulv med gammel kaffe er en enkel oppgave som krever noen få verktøy, noen gammeldags hardt arbeid og solid tid dedikert til oppgaven. Hvis gamle kaffe er ikke noe du vanligvis lagre rundt i huset, til en frisk, ekstra sterk kanne kaffe med et par ekstra teposer forbedre flekker evne vil erstatte pent.

Bruksanvisning

Floor Forberedelse

1 Gå direkte til trinn 2 hvis du bruker gamle kaffe. Hvis du gjør din egen farging kaffe, doble produsentens anbefalte mørk kaffe forslag, og legge teposer til varm kaffe å utdype flekken farge. Hvis en lysere flekk er ønskelig, bruke mindre kaffe og færre teposer.

2 Fest groveste (40- til 60-korn) slipepapir til slipemaskin. Sand gulvene inntil det meste av finish er fjernet, og en god del av fersk tre er synlig.

3 Fest 80- til 100-korn slipepapir til slipemaskin. Sand gulvene inntil flekker og merker er borte og bare frisk tre er synlig.

4 Fest 150- til 180-korn slipepapir til slipemaskin. Sand gulvene til overflaten er glatt og polert utseende.

5 Fest 220- til 240-korn slipepapir til slipemaskin. Sett slipemaskin til side til den første strøk med beis påføres.

farging Process

6 Plasser en liten mengde av gammel kaffe eller kaffe flekk concoction i en-lett-å flytte container som fungerer godt for bruk pensel. Bunnen av en mugge eller to-liters sodaflaske vil fungere godt.

7 Bruk en pensel, beis børste eller ren klut for å bruke kaffe. Bruk den jevnt, og deretter bruke en egen ren klut til å tørke overflødig beis fra tre. Endre kluter som nødvendig. Flekk hele overflaten jevnt.

8 La flekken tørke. Da bruk slipemaskinen med 220- til 240-korn sandpapir for å glatte treoverflaten og hjelpe til ved jevn fordeling av flekken farge. Gjenta trinn 2 og 3 etter behov til ønsket gulvfarge er oppnådd.

Hint

  • Ulike te og kaffe vil legge til forskjellige nyanser å flekke farger.
  • Hvis gulvvoks, men unødvendig, er ønskelig, er det mange alternativer tilgjengelig, alt fra industriell stil voks brukes av gulv buffing maskiner til hjemmelaget voks laget av en kombinasjon av olivenolje, vodka, bivoks og karnaubavoks. Oppskriften og retninger for bruk av hjemmelaget voks kan bli funnet på Guide til mindre giftige produkter webside levert av Environmental Health Association of Nova Scotia.
  • Kaffe flekker kan virke ujevnt farget med mindre mange strøk påføres.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com