Hvordan lage knickknack Hylle Planer

October 20

Hvordan lage knickknack Hylle Planer


En bonde plan er en detaljert beskrivelse av hvordan å bygge en tre prosjekt, for eksempel en knickknack hylle. Planen skal vise detaljer, presisjon og være brukervennlig, så bonde nybegynnere kan fullføre prosjektet på hånden. Selv om tegning og skriving trearbeid og hyller planer kan være en tidkrevende prosess, kan det bli en lønnsom opplevelse, som gode og nyttige trearbeid planer kan bli solgt til en rimelig pris. For å opprette en knickknack hylle plan, må du ha en god forståelse av knickknack hylle og dens konstruksjon.

Bruksanvisning

1 Tegn et bilde av knickknack sokkelen med en blyant og en linjal. Tilbring tid å legge detaljer og design på sidene. Knickknack hyller er kjent for sine detaljerte design, så legg disse på tegningen. Opprett flere skisser for fugleperspektiv, bunnen, siden og bakfra og legge den til den opprinnelige front-view tegning.

2 Tilsett realistiske mål til hver skisse opprettet i trinn 1. Dette skal ikke bare være for enheten som helhet, men også målingene for hvert enkelt stykke hylle i knickknack enhet. For eksempel legge de separate målinger for individuelle hyller på hylle.

3 Ta tegningene fra hverandre og tegne hver del av knickknack hylle. Disse omfatter sidestykkene, individuelle hyller og topp- og bunnstykker. Legg individuelle målinger for hver av delene som utgjør den knickknack hylle. Inkluder vinkler eller spesielle kutt som må gjøres for hver brikke. Informere leseren av tømmer eller trevirke som kreves for å fullføre disse delene, som leseren trenger å vite dette for å bygge den.

4 Skriv en liste over de materialer eller verktøy som trengs for å bygge en knickknack sokkel. Inkluder størrelser av bolter og navnene på sager, i tilfelle folk ønsker å lage sin egen design med en elektrisk sag.

5 Bruk fargeblyanter til å legge farge til hver skisse du har opprettet. Fargene vil ikke bare bidra til å veilede leseren i form av å velge de riktige verktøyene, men også bringe liv til knickknack trearbeid plan. Bruk farger og gjøre planen realistisk.

6 Skriv en steg-for-steg instruksjons guide til hvordan å sette alle bitene trukket ovenfor sammen for å lage en knickknack hylle. Trinnene bør inneholde beskrivelser på hvordan å kutte og forberede tre stykker, hvordan å kutte dem ut, hvordan å montere sokkelen og hvilke verktøy å bruke sammen prosessen. Være svært detaljert i beskrivelsen din for å hjelpe de som har litt trearbeid erfaring.

7 Legg realistisk bilde av det ferdige knickknack sokkel. Dette er lagt for å vise leseren hvordan det ferdige produktet skal se ut. Selv om tegningene kan være detaljert og realistisk, er et fotografi for å fange essensen og personlighet av det endelige prosjektet. Hvis du har planer om å selge plan for et overskudd, fotografiet på slutten viser det endelige prosjektet er ofte selger poenget med trearbeid plan.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com