Hvordan lage Rustic Shelters uten verktøy

November 5

Hvordan lage Rustic Shelters uten verktøy


Hvis du ønsker å tilbringe lengre tid i friluft, er en ly en viktig del for å overleve. Shelters kommer i ulike former, størrelser og materialer. En rustikk ly krever ingen verktøy for å bygge, noe som gjør det til et utmerket alternativ for turgåere og bobiler alike. Finne deg selv uten ly i et avsidesliggende sted trenger ikke å være en traumatisk opplevelse når du har ferdighetene til å konstruere en fra funnet materialer.

Bruksanvisning

1 Velg tre store, solide grener ca 8 fot lang til å bruke som base for ly. Fjern kvister og blader fra branches.The toppen av grenene bør være smal og lys, mens bunnen bør være bredere. "Y" -formet grener bør brukes som topp stykker.

2 Ordne de tre grenene funnet i forrige trinn i en stor stativ form; hviler dem i "Y" form av en av grenene, eller binde dem sammen med tau eller tauverk. Endene du har valgt å være bunnen bør være på bakken, og topper bør danne stativ. Flytt stativ til ønsket sted for ly og justere den til enhver størrelse før det er behagelig. Det er rammen for resten av ly.

3 Velg flere flere grener ca 8 fot lang til bruk for veggene i ly. Disse grenene trenger ikke å være så solid, fordi de ikke vil holde opp hele ly som de tidligere grenene var. Det er OK hvis disse grenene har kvister eller blader på dem.

4 Lean vegg grener mot stativ, avstand dem ca 6 inches fra hverandre. Samle flere grener som nødvendig inntil veggene er fullført. Husk under dannelse av en åpning for en dør. Slå noen greiner med kvister til siden slik at de hviler mot nabo grener.

5 Pack tørt løv og gress inn i mellomrom i mellom vegg grener. Plasser flere vegg greiner på toppen av gress og blader for å holde dem på plass.

Hint

  • Øv gjør dette ly hjemme uten verktøy før du prøver å lage den i en overlevelse situasjon.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com