Problemer med blåst inn cellulose isolasjon

November 7

Problemer med blåst inn cellulose isolasjon


Blåst inn cellulose isolasjon er et utmerket alternativ for isolerende huset ditt. Den har en god R verdi (verdien som angir effektivitet som en isolator), er ikke giftig og er laget av 80 prosent resirkulert materiale. Men som alle former for isolasjon, har blåst inn cellulose sine egne ulemper og problemer. Veie fordeler og ulemper nøye for å avgjøre om cellulose er riktig isolasjonsmateriale for ditt eget hus.

hygroskopisk

Uansett hva slags isolasjon du har, om du ikke ønsker det utsatt for en lekkasje, men cellulose isolasjon er spesielt følsomme for vann. Cellulose er et hygroskopisk materiale, noe som betyr at den tiltrekker seg og holder på til vannet. Hvis det er utsatt for lekkasjer, kan den synke og komprimere, senke dens R-verdi. Dette kan alvorlig kompromittere sin evne til å isolere huset ditt. Det kan også øke muligheten for vannskader i områder med isolasjon, ettersom den blåste cellulose ikke tørker lett.

Korrosjon

Selv om papir som cellulose er laget av er ikke farlig for metaller, er den brannhemmende. Borat brukes til å behandle cellulose kan korrodere metaller den berører, for eksempel elektriske ledninger, rør og metall festene. Korrosjon er en spesielt alvorlig trussel hvis isolasjonen utsettes for vann. Hvis du velger å bruke blåst cellulose isolasjon, dekke eller omdirigere alle synlige metall inventar for å beskytte dem mot korrosjon.

Følsomhet

Selv blåst inn cellulose er miljøvennlig, har den en rekke kjemikalier som kan forårsake allergiske reaksjoner hos sensitive personer. Avispapir er laget med løsningsmidler, slik som terpentin og toluen, såvel som et bredt utvalg av harpikser, pigmenter, parfyme og andre kjemikalier. Den resirkulert avispapir cellulosen ble laget fra kunne også ha blitt forurenset med mugg. Selv om blåst inn cellulose blir behandlet slik at den er formhemmende, kan det ha døde muggsporer, som fortsatt kan forårsake en reaksjon. Partikler av cellulose isolasjon har en tendens til å få hele huset når den er installert, så bære en respirator og briller. Kjemisk sensitive mennesker kan ønske å unngå huset i flere dager til cellulose tørker og stivner, eller velg et annet isolator.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com