Slik fjerner vaskemiddel fra et parkettgulv

August 23

Slik fjerner vaskemiddel fra et parkettgulv


Flertallet av tregulv i dag er ferdig med et strøk av polyuretan. Når du rengjør et tregulv, er du faktisk rengjøring av polyuretan og ikke tre. Treet sitter under polyuretan finish. Hvis du har sølt vaskemiddel på et parkettgulv, ikke bekymre deg, fordi du kan rense dette rett utenfor overflaten av polyuretan. Når du velger en renere å bruke på gulvet, tenk på gulvflaten mer som et speil eller glass vindu, snarere enn et tregulv. Polyuretan renser opp bedre når du bruker et produkt som ikke vil etterlate striper.

Bruksanvisning

1 Plasser et ikke-slipende vedlegg på slutten av en kraftig butikk vakuum og suge opp all overflødig vaskemiddel.

2 Bruk en plast sparkel å løfte noen vaskemiddel film opp av gulvet. Det er viktig å bruke plast i stedet for metall for å unngå riper gulvets overflate.

3 Bruk en våt klut til å tørke opp mesteparten av vaskemiddel. Vri kluten ut i en vask, skyll den og deretter re-mopp området til du ikke kan se noe mer av sølt vaskemiddel.

4 Dypp kluten i en blanding av 50 prosent vann og 50 prosent hvit eddik og bruke dette til å fjerne eventuelle gjenværende rester. Skyll gulvet igjen med en fille og rent vann for å fjerne eddik.

Hint

  • Du kan bruke rubbing alkohol hvis du ikke har noen hvit eddik.
  • Alltid rent med korn av tre for å bidra til å skjule vannflekker.
  • Unngå å skrubbe for hardt med fille eller vil du matte finish på gulvet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com