Typer av Trees for Wood Burning

August 23

Typer av Trees for Wood Burning


Wood, som drivstoff kilde, går tilbake århundrer. Forskjellige intensiteter av varme blir produsert avhengig av hvilken type av veden som brennes. Uansett hvor du er brennende tre, må det være riktig krydret før bruk. Air-tørking av trevirke i minst seks måneder sesonger tre å forberede den for brenning. Hardtre og bartre har ulike brennende kapasiteter.

Typer av Wood

Varmeverdien av trevirke er avhengig av fuktighetsinnholdet og tettheten av trevirket. Alle typer tre brenne; imidlertid noe brenne bedre enn andre, og noen kaste av mer varme og noe røyk mer enn andre. Selv om det er ofte presentert som brenner hardved er bedre enn nåletre, er det en rekke av hver som har gode brennegenskaper.

Hardwoods

Blant hardtre, hickory, svart johannes, hvit og rød eik, ask, pecan og hardt lønn anses høy i mengden av varmen som produseres. De brenner godt med liten eller ingen røyk og har en lys, tiltalende duft. Den ask, lønn og eik er relativt enkle å splitte, men noen er mer vanskelig å starte. Gresshoppen og hickory kaste av flere britiske Thermal Units (BTU) enn noen av de andre treslag, men er ikke så lett å dele og er vanskelig å starte.

nåletre

Selv hardtre generelt produsere mer varme enn nåletre på grunn av deres tetthet, noen nåletre gjør god fyringsved. The Douglas gran og den sørlige gul furu er relativt høye i mengden av varmen som produseres, men har en tendens til å røyke. Nåletre som seder, Pinon og einer gjøre god opptenningsved som å starte branner.

Middels til dårlig

Noen treslag som myk lønn, osp, Cottonwood og kastanje har middels til lav mengder varme og en medium mengde røyk. Noen nåletre som gran og mesquite er dårlig for varmeeffekt, men ganske enkelt å starte. Willow er svært dårlig i varmeproduksjonen, men er lett å starte, delt og produserer bare en moderat mengde røyk. Mye av nåletre, mens ikke kjent for høy varmeproduksjon, fungerer bra som opptenningsved.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com