Hvordan ta ut og erstatte en Kenmore kjøleskap vannfilter

October 5

Vannfilteret i en Kenmore kjøleskap er plassert på taket, på innsiden av kjøleskapet hulrom. Filteret er konstruert for å fjerne forurensninger og oppløste stoffer fra vann som strømmer fra vanntilførselen ventilen til ismaskin og vanndispenser. Filteret må skiftes ut hvert halvår for optimal ytelse, og det er mulig å bruke ismaskin og vanndispenser uten vannfilter installert, men et vann filter erstatning hette må installeres i vannfilteret plass.

Bruksanvisning

Fjerne Filter

1 Slå av hovedvanntilførselen til boligen. Hovedvanntilførselen er ofte plassert på siden av huset, og er identifiserbare som et rør med en ventil som stikker ut fra den ytre vegg av huset.

2 Fjern det øverste hylle i kjøleskapet. For å fjerne, løfte foran hyllen opp, og dra hyllen ut av kjøleskapet.

3 Vri filteret mot klokken for å un-tråden og fjern.

Installere Filter

4 Fjern den røde hetten fra toppen av filteret ved å trekke den av.

5 Juster tappene på toppen av filteret med de to sporene på filteret beholder i kjøleskapet.

6 Vri filteret med klokken for å stramme.

7 Sett på øverste hylle i kjøleskapet. For å installere, sette krokene på baksiden av sokkelen i den bakre veggen i en 45-graders vinkel, og senk sokkelen på plass.

8 Slå hjemmet hovedvanntilførselen igjen.

9 Skyll ca 2,5 liter vann gjennom det nye filteret. Å tømme, plassere en kopp under vanndispenser og dispensere vann i ca 30 sekunder. Vent 60 sekunder og gjenta inntil 2,5 liter har strømmet gjennom filteret. Bruke et målebeger for å måle mengden av vann som det er dispensert.

10 Trykk og hold filternullstillingsknappen i omtrent tre sekunder for å tilbakestille filteret påminnelse lys på is og vann dispenser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com