Hvordan rengjøre en rustfritt stål platetopp

May 24

Rustfritt stål er et populært valg for å skape en elegant og moderne utseende kjøkken. Du kan nå finne alt fra kjøleskap til oppvaskmaskiner i rustfritt stål. Topper imidlertid presentere den største utfordringen når det gjelder å holde alt rent. Topper er utsatt for søl, flekker og brannskader som kan ødelegge utseendet på rustfritt stål. De fleste av disse kjøkken søl kan tas vare på med bare noen få felles husholdning ingredienser.

Bruksanvisning

1 Tørk platetoppen ren med jevne mellomrom. Bruk en myk klut eller svamp for rengjøring av platetoppen. For grunnleggende rengjøring, kan du bruke en mild blanding av såpe og vann, eller en antibakteriell rengjøringsmiddel. Eddik fungerer som en naturlig desinfeksjonsmiddel. Blandet med like deler vann, kan eddik brukes til å rengjøre og polere din rustfritt stål platetopp.

2 Rydd opp søl og andre messes så snart som mulig. Tørket mat er mye vanskeligere å fjerne enn en frisk utslipp. Når ryddet opp umiddelbart, kan de fleste mat flekker kan tørkes bort med en fuktig svamp. Hvis et spill har tørket, plasserer en våt svamp på toppen av flekken og la det trekke i noen minutter for å løsne rotet.

3 Fjern eventuelle varme flekker på rustfritt stål platetopp med club soda. Hell en generøs mengde club soda på flekken og gni med en myk klut. Det kan ta flere programmer for å fjerne en stor varme flekken.

4 polske platetoppen med en liten mengde olivenolje og en myk klut. Rustfritt stål er utsatt for skjemmende striper når rengjøres med hardt vann eller sterke rengjøringsmidler. En skvett olivenolje vil bidra til å gjenopprette platetoppen naturlige glans.

Hint

  • Bruk aldri slipende svamp, pensel, eller renere på rustfritt stål. Denne type overflate er spesielt utsatt for riper og skraper. En myk svamp eller klut bør brukes til enhver tid.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com