Hvordan eksos Dryer

July 13

Når du endrer boliger eller flytte apparater til en ny plass. du må lufte tørketrommel på utsiden av huset. Velg den mest direkte ruten for tørketrommel eksoskanal. Jo færre svinger du har jo mindre sannsynlig at tørketrommelen kanalen vil bli tett av lo. Ideelt sett bør du eksos tørketrommelen fra den bakre ende av tørke rett tilbake til veggen bak den.

Bruksanvisning

1 Bruk en drill til å lage en pilot hull gjennom den indre veggen. Bøy en metall kleshenger 90 grader, og sett den inn i veggen. Roter den rundt for å sørge for at ingen ledninger er i nærheten. Hvis det er hindringer, se etter en annen plassering for ventilen.

2 Bruk en drill en lang borekrone med å bore gjennom pilothull før du har boret helt gjennom ytterveggen.

3 Bruk en 4-tommers hullsag festet til bore, og bore et hull for kanal hvor pilothull er plassert. Gå ut og bore 4-tommers hull fra utsiden veggen også.

4 Sett utsiden tørketrommel avtrekksrøret inn i 4-tommers hull. Røret og tørkelufthull er ett stykke. Skyv tørketrommel vent flush mot yttervegg, og fest den med festeskruene som følger med. Hvis det er nødvendig, for å bore hull til skruene gjør det enklere å installere dem med en skrutrekker.

5 Bruk en fugepistol med silikon caulk å kjøre en liten perle av silikon rundt omkretsen av utsiden tørketrommel vent. Dette vil hindre at vann lekker mellom veggen og tørketrommel vent.

6 Gå inn og feste den ene enden av tørkekanalen arbeidet til den indre ende av det ytre tørketrommelen ventilen. Bruk en skrutrekker til å feste klemmen feste kanal til avtrekksrøret.

7 Fest den andre enden av tørkekanalen arbeid til avgassåpningen på baksiden av tørketrommelen. Stram klemmen som fester kanal til eksos porten.

8 Skyv tørketrommelen tilbake til sin faste stilling, og sett tørketrommelen i tørketrommelen stikkontakten.

Hint

  • Bruk stive metall rør arbeid å utmatte tørketrommelen. Det er tryggere og enklere å jobbe med enn utvid aluminium rør arbeid.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com