Hjem rette for å fjerne anløpe Fra Silver

August 5

Hjem rette for å fjerne anløpe Fra Silver


Anløpe dulls den elegante glans av sølv gjenstander og gjør kunstgjenstander eller familie arvestykker se snusket og dårlig ivaretatt. Anløpe er uunngåelig; det oppstår når sølv er utsatt for luft, slik at det ikke med rimelighet kan unngås. Selv om mange kommersielle scrubbere er på markedet, kan en enkel hjemme rette være like effektiv på å fjerne anløpe, men til en brøkdel av prisen.

dipping

Linje en panne med aluminiumsfolie. Plasser sølv gjenstand på folien, og fylle pannen med kokende vann, slik at gjenstanden er nedsenket. Legg natron til mix, med en hastighet på 1 kopp natron per liter vann. Den natron reagerer kjemisk å anløpe, fjerne det raskt. Etter at blandingen til å sitte i et minutt, skyll og tørk sølv objektet. Et tilbakevendende behandling kan være nødvendig for tungt tarnished elementer.

Tannkrem

Sett en liten mengde tannkrem på en myk klut og bruke den til å buff anløpe av sølv objektet. Unngå å bruke tannkrem med tunge grits, og ikke buff metall hardt, eller skrape kan føre til. Etter rasping med tannkrem, rengjør objekt med et mildt vaskemiddel og tørk grundig.

Kork

Cork anses effektive for å fjerne anløpe. En tørr kork vil ikke klø sølv, og det kan trimmes eller formet for å komme inn i sprekker eller spor mer effektivt enn en klut fille. Bare gni tørr kork over flekket området for å fjerne flekker, rengjør elementet med mild såpe og tørk grundig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com