Hvordan oppdatere en Knife Rack

July 17

Hvordan oppdatere en Knife Rack


I dag, kniv stativer kommer i en rekke former og størrelser, fra standard tre slakter blokk som hviler på benken og mindre i-skuff kniv racks, til hengende stativer som festes til veggen til mange andre. Det er ingen grunn til at kniven rack har å se ut som dette rent utilitaristisk elementet og kan ikke matche resten av innredningen av kjøkkenet. Oppdatere kniv rack er noe du kan fullføre på under en time.

Bruksanvisning

1 Bruk en 100-grit blokk med sandpapir og sand av den gamle lakk eller ferdig fra kniven rack. Gjenta med en 220-grit blokk med sandpapir og deretter en 360-grit blokken.

2 Dempet en myk klut med white spirit og tørk kniven rack til fullt ut fjerne alt pussestøv.

3 Dypp en-tommers bred nylonbørste i et strøk med giftfri primer. Dekk kniv stativ med et enkelt lag med primer. Tillat to til fire timer for primeren å tørke.

4 Dypp penselen i nontoxic base coat av ditt valg. Velg en farge som enten matcher eller kontraster med innredning ordningen. For eksempel, hvis du har en blå og gul kjøkken, kan du velge en av disse nyanser, eller du kan legge til en ny farge som brun eller rød til mix. Etter maleri, la kniven stativet til tørk over natten.

5 Fest en sjablong til front og senter av kniven rack med malerens tape. Maling i sjablongen for hånd, med en kontrastfarge, eller hvis du finner det, spray det på med giftfri spraymaling. Du kan velge en sjablong som et bilde, slik som for en seilbåt eller kløver, eller bruke en monogram. Ta av malerens tape som det tørker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com