Hvordan Cut dørstokker mellom Tile & Laminat

July 15

Du er nesten ferdig med å installere det nye gulvet, men nå som du har nådd døråpning, du skrape hodet: Den dørstolpen er midt mellom fliser og laminat, og du er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre. Klippe en dør jamb mellom to flater ikke er for komplisert; en rask tur til din lokale verktøy utleie butikken for en spesiell så er alt du trenger for å fullføre jobben.

Bruksanvisning

1 Mål og merke en linje på tvers av døråpning der fliser og laminat vil møte. For dette eksempelet, vil vi bruke "Front" som laminat siden og "Back" som flisen side.

2 Legg et stykke laminat på toppen av en del av underlaget og baken det opp mot forsiden av døren, som markerer høyde lett med en blyant langs karmen og døren støping. Gjenta på motsatt side; dette vil være din skjærelinje for laminat side av døren jamb.

3 Sett et stykke av flis på baksiden av døren mot karmen. Legg ¼ tommer (eller dybden av thinset du bruker) og markere døren jamb og støping.

4 Juster dybden på undercut til høyden på fronten (laminat) side av døren jamb, legger sagen ved siden av døren for å dobbeltsjekke målingen før skjæring.

5 Skjær den fremre delen av hver side av døråpningen; laminat side bør være lavere enn flisen side slik at hvis du overlapper kuttet litt, vil det ikke ødelegge jamb.

6 Still undercut sagen til målingen som trengs for flis side, igjen dobbeltsjekket før kuttet.

7 Avslutt jamb ved å kutte tilbake (flis) siden av hver side fra sentrum gjennom døren trim. Du kan nå gjøre seg ferdig gulv jobb, trygg på at de materielle kantene vil være skjult under dørstokker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com