Hvordan Beskjær Spesifikke Vines

June 25

Vines er et viktig element i mange hager. Deres vertikal naturen setter farge og duft i øyehøyde gir hagen en tredimensjonal kvalitet i det som ofte er et ellers flatt landskap. Beskjæring vinstokker kan virke komplisert og vanskelig oppgave. Mange gartnere, vel vitende om at hver vintreet må beskjæres til rett tid og på rett måte, frata beskjæring til sine vinstokker bli en stor floke. En titt på noen konkrete vinstokker fungerer som en primer på hvordan å beskjære mange vinstokker.

Bruksanvisning

En sviske tilbake våren blomstrende vinranker som blomstrer på nytt treverk, for eksempel roser, tidlig på våren som blad knopper begynne å åpne opp. Kutt de eldste canes eller stammer tilbake til hoved stammen og trimme de resterende grenene tilbake om lag en tredjedel.

2 Trim høst-blomstrende vinranker, for eksempel søt høst klematis, helst om våren. De fleste av disse lianer kan beskjæres tilbake alvorlig - til omtrent en tredjedel av sin størrelse.

3 Beskjær tilbake klatring hortensia og andre vinstokker som blomstrer på gammelt tre rett etter at de blomst. Disse vinstokker satt sine knopper i sommer, overvintrer, deretter blomstre neste vår og sommer. Skjær tilbake med om lag en tredjedel.

4 Trim bakken dekker, for eksempel kaprifol, snø-i-sommer, wintercreeper og engelsk eføy bare når deres vekst blir invasiv eller når noen grener blir vanskelig eller straggly. Disse livskraftige vinranker kan skjæres tilbake moderat eller alvorlig våren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com